Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Fietsster (80) aangereden N288 Biggekerke

Toegevoegd: 06-05-2024, 15.58 uur
De bejaarde vrouw is naar het ziekenhuis gebracht.
De bejaarde vrouw is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

BIGGEKERKE – Bij een aanrijding op de Rondweg Biggekerke is maandagmiddag een 80-jarige vrouw gewond geraakt. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeval gebeurde omstreeks 14.55 uur op de kruising van de N288 en de Zoutelandseweg. Ter hoogte van de fietsoversteekplaats werd de 80-jarige vrouw aangereden door een personenauto. De politie en ambulancedienst kwamen ter plaatse.

De vrouw is ter plekke door het ambulancepersoneel onderzocht en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. De fiets is naar de verblijfplaats van de vrouw gebracht. De auto liep een lekke band op door het ongeval en moest door Kuzee worden afgesleept.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thijs (7-5-2024 om 09:54)
Elektrische fiets? Check. (Bijna altijd betrokken bij ongelukken met fietsers tegenwoordig) Bejaarde met een reactievermogen die te traag is om op een elektrische fiets te fietsen? Check Het is gewoon vragen, nee smeken om ongelukken
Emergo (6-5-2024 om 19:59)
@Bescherm etc Wat een onzinnige gedachte.
Bescherm onze ouderen (6-5-2024 om 18:36)
Ik denk dat het wijs is om 65plussers te verplichten een bordje of hesje te geven à la slechthorenden die ze overdag als ze buiten zijn op de fiets kunnen dragen en om ook iets in die richting op het dak van de auto te plaatsen
Drica (6-5-2024 om 18:02)
" De fiets is naar de verblijfplaats van de vrouw gebracht. " Moet ik hieruit de conclusie trekken dat deze seniore burger geen Biggekerkse is en dus niet bekend is/was met de situatie normaal gesproken? Of is een ebike toch te snel dan de ouderwetse fietsen met terugtrap of handrem?
Cookie-instellingen beheren