Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto botst tegen bus op Koudekerkseweg Vlissingen

Toegevoegd: 30-04-2024, 15.30 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op de Koudekerkseweg in Vlissingen is dinsdagmiddag een personenauto in botsing gekomen met een lijnbus van Connexxion. De bestuurder is meegenomen door de politie omdat hij mogelijk onder invloed achter het stuur zat.


Het ongeluk gebeurde rond 14.30 uur nabij de kruising met de Vondellaan. Een ambulanceteam kwam ter plaatse om de automobilist te onderzoeken maar hij bleek niet naar een ziekenhuis vervoerd te hoeven worden. De politie stelde een nader onderzoek in. Nadat de man ter plekke al een verklaring had afgelegd, is hij gefouilleerd en door de politie meegenomen naar een politiebureau. Dit omdat de automobilist mogelijk onder invloed reed ten tijde van het ongeluk.

De inzittenden en de chauffeur van de bus bleven ongedeerd. De passagiers zijn opgehaald door een andere bus. Waardoor het ongeval precies heeft plaatsgevonden, is nog niet duidelijk. Het ongeluk zorgde voor enig oponthoud doordat slechts één van de rijbanen open kon blijven. Rond 15.20 uur kwam bergingsbedrijf Kuzee ter plekke om de personenauto te takelen.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (1-5-2024 om 15:45)
@R, idd, je bedoelt denkt ik boetes achteraf via dashcambeelden. Een staandehouding vindt ook zonder dashcam plaats. Daarnaast zou ik het helemaal niet erg vinden als er op elke rotonde een 360 gr. camera komt te staan die let of mensen wel richting aangeven. Er zijn zoveel egoistische kneuzen op de weg die geen richting aangeven, dat dit wel eens zou kunnen helpen. Nieuwe wetgeving wordt dan, voor het oprijden van de rotonde al richting aangeven mocht je rechts -en of linksaf willen slaan. Dan doen die idioten het ineens wel. Al beginnen precies dat soort types dan weer te huilen over privacy als excuus. Lekker negeren. Ze maken het er zelf naar net als dat ze zorgen dat elke weg vol met drempels komen te liggen vanwege hun scheurgedrag.
R (1-5-2024 om 11:28)
Een aantal burger politie auto's met dashcam door t verkeer laten rijden. Niet op elke slak zout leggen, maar bij forse overtredingen en/of hufterig gedrag direct staand houding.
Vlissinger (30-4-2024 om 18:41)
Lekker snugger. Als een bus vanuit een busstation richting aangeeft, dan moet je verplicht voorrang geven. Dat ondervond deze automobilist op de harde manier. Voortaan wat meer geduld in het verkeer. Scheelt een hoop centjes.
wim (30-4-2024 om 18:06)
hoop niet dat er iemand naast zat of een arm diertje je zal er bij in de auto zitten
Peter (30-4-2024 om 16:43)
Busje komt zo. Het wordt met de dag erger met rijden onder invloed. Maar gelukkig heeft het geen prioriteit en zijn boetes voor andere overtredingen hoger dan bezopen of onder invloed van drugs rond rijden. Wat een dwaas.
Cookie-instellingen beheren