Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Scholieren Krabbendijke gooien vuurwerk naar politie

Toegevoegd: 23-04-2024, 11.50 uur
Scholieren Krabbendijke gooien vuurwerk naar politie
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

KRABBENDIJKE – Enkele leerlingen van een school in Krabbendijke hebben dinsdagmorgen eieren en vuurwerk naar de politie gegooid. Er worden maatregelen getroffen tegen de betrokken leerlingen.


De leerlingen misdroegen zich vanmorgen nog even vlak voor hun vakantie. De jongeren gooiden met een Cobra6 en eieren richting de politie. Ook werd er een dienstauto besmeurd.

De politie laat op X weten dat de school maatregelen neemt tegen de betrokken leerlingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad Jonkers (23-4-2024 om 15:30)
Pareltjes voor de maatschappij. @ Juanes "het is wat heftiger"? Gooide jij ook met bommen a la Cobra 6? Zo ja, dan schaar ik u onder de aso's!
Henk (23-4-2024 om 15:17)
Betrokken leerlingen simpelweg uitsluiten van examens 2024.
Juanes (23-4-2024 om 14:41)
En wij zijn niet jong geweest. Het is nu wat heftiger en als iemand onenigheid heeft moet hij de politie erbij halen en filmen. Ook nu is het zeker het geval dat slechts een paar lieden het verpesten voor de rest. Geloof en kerk heeft hier niks mee te maken. Deze keer Krabbendijke volgende week Zierikzee. Zo gaat dat. Maar lekker makkelijk om een grote groep de schuld te geven. De schoolleiding heeft er alles aan gedaan weet ik om het niet verder uit de hand te laten lopen.
Tis nie te geloven (23-4-2024 om 14:25)
Mag aannemen dat rr ook nog een bonnetje is geschreven..
T (23-4-2024 om 13:47)
En zal een Cobra6 inmiddels al onder de wapenwet vallen?..... Of wordt het voor de persoon in kwestie weer een traditioneel foeigesprek met oom Agent? Sterkte aan de politiemensen!
Jaap (23-4-2024 om 13:45)
En weer « pappen en nathouden ». De samenleving -lees politie- moet heel duidelijk maken wie er op straat de baas is. Dat is de overheid en niet een schoolleiding. Prioriteit voor de politie is orde en veiligheid, voor de schoolleiding is dat zoveel mogelijk leerlingen behouden. Dus ze worden zeker niet van school gestuurd!
Cookie-instellingen beheren