Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 16 km

Middelburgse thuis bestolen door 'bankmedewerker'

Toegevoegd: 24-04-2024, 18.12 uur
Middelburgse thuis bestolen door 'bankmedewerker'
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In de Middelburgse Stromenwijk is dinsdagavond iemand bestolen door een man die zich voordeed als bankmedewerker. Dat meldt de politie.


Een bewoonster van een huis aan de Westerscheldestraat werd tussen 18.30 en 19.00 uur door de man bezocht. Uit de woning werden een laptop, een iPad, een bankpas en sieraden meegegenomen.

Helaas werd pas nadien melding gemaakt bij de politie. De dader is nog niet achterhaald. Volgens de politie was de man netjes gekleed en droeg hij een stropdas. Mensen die tips hebben over de dader, kunnen bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een Zeeuw (24-4-2024 om 19:55)
Het is wederom zonde in dit te vernemen alleen hoe vaak is er al op dit soort trucken gewaarschuwd en waarom trapt men toch steeds hierin?
Drica (24-4-2024 om 19:31)
Dit blijft doorgaan met die ellendelingen die de mensen in hun eigen huis(veilige omgeving) de stuipen op het lijf jagen en ze beroven van alles van waarde. Ik denk dat zulke slachtoffers in het vervolg bang zullen zijn om vreemden te vertrouwen. Nu wordt steeds vertrouwen gewekt door zich als bankmedewerker voor te doen. Laatst werd er nog gewaarschuwd voor misbaksels die zich voor politie agenten uitgaven met dezelfde streken nl je beroven van je waardevolle spullen en je vertrouwen(ik vertrouw niemand) Mochten ze mij uitkiezen dan ga ik geen gesprek met ze aanbinden om te wachten op hun reddende engel. Ik zeg gewoon dat ik het morgen wel ga regelen en hang op. Ik zal wel melding maken. Ik zeg nu tegen mn mensen pas je limieten aan.
Cookie-instellingen beheren