Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 34 km

Porsche Cayenne crasht in Goes, bestuurder aangehouden

Toegevoegd: 04-05-2024, 06.44 uur
Door: Eugène Harthoorn

GOES – De politie heeft zaterdagmorgen een bestuurder van een Porsche Cayenne aangehouden nadat hij betrokken was bij een crash op de A256 bij Goes. De man raakte niet gewond.


De politie, ambulancedienst en de brandweer werden vanmorgen omstreeks 05.05 uur opgeroepen voor het eenzijdige ongeval ter hoogte van de op- en afrit bij het Van der Valkhotel in Goes. Door nog onbekende oorzaak was de bestuurder van een Porsche Cayenne uit de bocht gevlogen. Bij de crash raakte de man een boom en kwam ondersteboven in een sloot tot stilstand.

De man is door medewerkers van de ambulancedienst onderzocht. Hij bleek niet gewond te zijn geraakt. Vervolgens is de man door de politie aangehouden. De zwaarbeschadigde auto is door bergingsbedrijf Kuzee geborgen. Een medewerker van de Provincie is ter plaatse gekomen om de schade aan de berm, boom en het wegdek vast te leggen en de ravage op te ruimen.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Middelburger (5-5-2024 om 08:37)
Een kennis van mij is een keer met zijn auto door een bosschage heen gereden, mooi dat hij deze mocht vergoeden als zijnde eigendom van de gemeente wat gesloopt was. Dus ik mag hopen dat deze man het ook gewoon mag vergoeden als de boom te ernstig beschadigd is.
lambik (4-5-2024 om 17:07)
Wat een domme reactie Kees100....er staan zoveel bomen langs de weg, en die moeten we dan maar weghalen omdat een onder invloed van drugs bestuurder met zijn Porsche van de weg af vliegt???? ik denk dat het handiger is dat zijn rijbewijs wordt ingenomen voordat hij iemand dood rijd.....
Vlissinger (4-5-2024 om 15:56)
@Kees100, gaat ie lekker in je bovenkamer? Een boom in de buitenbocht? Je bedoeld een kneus die veel te hard de bocht door gaat. Youtube staat vol met die gekken in sportauto's die de bocht uitvliegen of met veel wielspin burnouts tegen huizen aan knallen of andere auto's en zelfs een mensenmassa etc. Maar omdat er een boom in de buitenbocht staat moet de wegbeheerder even kritiek krijgen? Nee, het zijn de narcistische kleuters die niet kunnen rijden maar zichzelf voorliegen dat ze beter kunnen rijden dan Max Verstappen die kritiek verdienen. Deze Porsche mafkees is in zijn bovenkamer weer even terug in de echte realiteit mag ik hopen. Gelukkig was dit dus een boom en geen kind. Van mij mogen er nog veel meer bomen bij komen.
sat (4-5-2024 om 15:11)
Kees weg veliger maken vangreel overal geen boomen vindt u ? deze is aan de buitenkant vande weg er tegen gereden denk niet met 70km en ook nog drugs gelukkig daar geen fietspad rijbewijs hopelijk voor altijd kwijt met druga op
Adv Foto (4-5-2024 om 15:07)
Beste Kees, ken je de situatie? Als ik de foto’s goed bekijk is bestuurder van kant Zierikzee gekomen en rechtdoor gereden in de bocht van de afslag naar motel Goes vervolgens een boom geraakt net voor oprit a256 op richting Vlissingen/Bergen op Zoom. Deze bestuurder heeft naar mijn oordeel heel erg hard gereden en mag verbaasd zijn dat hij nog leeft.
henky (4-5-2024 om 14:52)
Tja snelle jongens met iets in het bloed en snelle auto´s dat gaat helaas niet samen. Ik mag hopen dat hij zelf voor de kosten opdraai ,want hij rijd wel één snelle Porsche Cayenne, dus hoop ik maar dat de kassa goed gaat rinkelen .
Cookie-instellingen beheren