Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon met scootmobiel te water in Goes

Toegevoegd: 11-05-2024, 12.33 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij de Elvis Presleylaan in Goes is zaterdagmiddag iemand met een scootmobiel te water geraakt. Deze is uit het water gehaald.


De persoon belandde rond 12.15 uur in het water. De Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) meldde kort voor 12.30 uur dat politieagenten en ambulancemedewerkers het slachtoffer toen uit het water hadden gehaald. "De persoon wordt verzorgd door het ambulancepersoneel", zo laat de VRZ weten.

De brandweer heeft geassisteerd bij het op het droge brengen van de scootmobiel. Het slachtoffer is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft de scootmobiel met een lintje achtergelaten.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (12-5-2024 om 18:14)
@Joris: De beoordeling ligt niet bij jou/u! Oordeel of veroordeel een ander niet zomaar nav een enkel geval of waarneming je/U kent jouw/uw toekomst niet. Is het zo hoe men over de clienten denkt/praat die door de diensten die je/uw branche levert en die uit hetzelfde WMO-potje betaald worden? Nou je/U mag trots zijn !
Joris (11-5-2024 om 22:51)
@Drice: U mag de scootmobiel ophalen en bij de middelenverstrekker aan Klein Frankrijk in Goes afleveren als u zich daar zoveel zorgen om maakt. De hoeveelheid ongelukken met scootmobielen geeft te kennen dat een groot aantal gebruikers niet meer geschikt is zichzelf zelfstandig in het verkeer te begeven. Tevens werk ik al lang in de branche en kan u melden dat veel scootmobiel gebruikers zelfs niet gehandicapt zijn en vaak zelfs nog auto of brommer rijden. Schokkend misschien om deze inside informatie te horen maar het misbruik van de WMO rijst de pan uit. Want er zijn voordelen: Gratis vervoer, verzekerd via de gemeente, gratis pechhulp zelfs in het weekend, geen parkeerkosten in de binnenstad en je rijd zo de winkels binnen.
Drica (11-5-2024 om 20:30)
@Joris: Wat een rare redenaties hou jij erop na. Die scootmobielrijders hebben toch net als andere weggebruikers met pech 24/7 recht op hulp? Als het zo is dat jouw belastingcenten worden vermorst dan heb jij het veel moeilijker dan iemand die vaak buiten zn eigen schuld een ongeluk krijgt. Ze zijn mi ook verzekerd dus zal de greep in jouw belastingcenten wel weer meevallen. Gun een ander(gehandicapte of actieve oudere) een verzetje. Jij weet toch ook niet hoe je toekomst eraan toe is? #MUGGENZIFTERIJ
Joris (11-5-2024 om 18:33)
@Drica: Bij het bedrijf dat de scootmobiel ter beschikking stelt werken gewoon mensen die er al een volle werkweek op hebben zitten. Slavenarbeid is in Nederland niet toegestaan dus na een volle werkweek mag je gewoon weekend houden zoals is afgesproken in deze branche. Er is in onze regio een persoon beschikbaar voor 'storingsdienst', dat wil zeggen voor noodzakelijk ingrijpen wat niet tot na het weekend kan wachten. Die scooter staat er maandag misschien nog. Wel al de 2e vrij nieuwe scootmobiel die de plomp in vliegt in zeer korte tijd en dus afgeschreven is. Maar het is maar belastinggeld dat u en ik ophoesten. Misschien eens de indicatiestelling onder de loep nemen voordat er doden vallen.
Drica (11-5-2024 om 15:07)
" De politie heeft de scootmobiel met een lintje achtergelaten." ik snap niet dat de bestuurder met de ambulancr is weggebracht en dat de politie de scoot met een Lintje achterlaat. Konden ze het bedrijf dat de scoot ter beschikking stelt en het ondehoud doet bellen om het op te halen en veilig te stallen? Ik snap "dat lintje" niet.
Cookie-instellingen beheren