Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hennepkwekerij ontdekt Buys Ballotstraat Goes

Toegevoegd: 16-05-2024, 18.00 uur
In de woning werden circa 180 hennepplanten aangetroffen.
In de woning werden circa 180 hennepplanten aangetroffen.
© Foto: Politie Oosterscheldebekken
Door: Eugène Harthoorn

GOES – De politie heeft vanmiddag in Goes een hennepkwekerij van 173 planten aangetroffen. De kwekerij zal geruimd worden.


De politie trof donderdagmiddag in een woning aan de Buys Ballotstraat in Goes de hennepkwekerij aan. In totaal stonden er 173 planten. De hennepkwekerij is in beslag genomen en zal worden vernietigd.

Door de netwerkbeheerder zijn er werkzaamheden verricht aan de elektriciteitsaansluiting waardoor er een korte onderbreking was van de stroomvoorziening in de straat. De politie verhoort de bewoner van het pand momenteel. 


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Waxweazle (17-5-2024 om 16:49)
Nou nou het is me toch wat...ondertussen zijn we al door tig landen ingehaald betreft cannabisbeleid
Jaja (17-5-2024 om 14:03)
Gaat nergens meer over tegenwoordig. In Duitsland, ook EU en naast ons gelegen, mag je zelf een aantal plantjes hebben inmiddels. Hier in NL is er een gedoogbeleid. Staatswiet komt maar niets van, al jaren niet. En dus snijden ze zichzelf in de vingers nu. Coffeeshops 'mogen' illegaal bevoorraad worden door dit soort praktijken en indirect profiteert de staat ervan. Waarvan ook de politie betaald wordt. Dus nu rollen ze iets op, logisch vanwege brandgevaar, maar dit is indirect het bewijs dat onze regels niet meer van de huidige tijd zijn.
Goesenaartje (17-5-2024 om 11:52)
Van blowen wordt je dom.
mosselman (17-5-2024 om 06:15)
mooie plantjes. zonde dat het ontdekt is.
Bas (16-5-2024 om 23:23)
Lekker dan, daarom is de wiet zo duur dus
Een Zeeuw (16-5-2024 om 20:44)
Lekkerdan je zou maar bij deze ezels in de straat wonen geenstroom
Cookie-instellingen beheren