Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Zwaargewonde bij ongeluk met kraan

Toegevoegd: 07-09-2009, 17.18 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
GOES - Bij een ongeluk met een kraanmachine in Goes is vanmiddag één persoon ernstig gewond geraakt.
 
Een kraan, bestuurd door een 28-jarige man uit Kruisland was rond 14.15 uur op het Jim Morrisonpad over een 29-jarige man uit Nispen gereden. De twee waren daar bezig om met de kraan een aantal zware stalen damwanden te verplaatsen.


De 29-jarige man was bezig naast de kraan. Waarschijnlijk werd hij door een wiel van de kraan gegrepen, waarna de kraan over zijn heup en buik reed. Twee ambulances, de brandweer en de traumahelikopter uit Rotterdam kwamen ter plekke om de gewonde te helpen. De gewonde is met de helikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam.
 
De kraanmachinist werd aangehouden, maar nadat hij een verklaring had afgelegd werd hij weer in vrijheid gesteld. Ter plekke is een technisch onderzoek verricht.  De Arbeidsinspectie is in kennis gesteld.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Von (10-9-2009 om 01:15)
@ collie daarom liep de chauffeur mee om de wanden te begeleiden zodat de overige weggebruikers geen risico zouden lopen. op welke manier krijg je anders de wanden op het goede plek? beide chauffeurs maken het redelijk goed.
Romeo (8-9-2009 om 19:40)
Inderdaad michel net of hij dit met opzet gedaan heeft.slaat toch nergens op.dit draagt hij de rest van zijn leven mee.onbezonnen actie van de politie.
Agent (8-9-2009 om 11:03)
Aangehouden is een groot woord. Bij dergelijke ongevallen moet een bestuurder mee naar het bureau voor verhoor. Aan de hand van dit verhoor wordt er verder gekeken.
Roor (8-9-2009 om 10:24)
Wat erg zeg.....veel sterkte voor de gewonde en de chauffeur!!!
Collie (8-9-2009 om 08:44)
Vreselijk wat er gebeurd is ,waarom de chauffeur is aangehouden is me een raadsel.Alsof hij dit expres doet Maar ze zijn wel heel gevaarlijk bezig,met stalen platen slepen over het fietspad waar iedereen langs moet Levensgevaarlijk
Michel (7-9-2009 om 21:58)
De man werd aangehouden? Klinkt net alsof dit een bewuste actie was. Denk dat het voor de machinist al erg genoeg is dat hij over zijn collega is heengereden.
Cookie-instellingen beheren