Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeeuwse dode bij vliegramp

Toegevoegd: 13-05-2010, 12.11 uur
Joëlle van Noppen
Joëlle van Noppen
© Foto: Hyves
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Ten minste één van de slachtoffers van de vliegramp die gistermorgen plaatsvond in Libië komt uit Zeeland. Bij de ramp kwamen in totaal zo'n 60 Nederlanders om het leven.


Het Zeeuwse slachtoffer is de 30-jarige Joëlle van Noppen uit Vlissingen. Het bericht is onder meer naar buiten gekomen via dansschool MiSalsa uit Vlissingen. Op de website van de dansschool is te lezen dat Van Noppen een dochtertje van zes jaar achterlaat. Het meisje zou worden opgevangen door familie. Van Noppen was werkzaam bij het ROC Zeeland. Ze werkte daar sinds vorig jaar op het secretariaat.

De dansschool is diep geschokt door het drama. “Dana en en haar familie wensen wij veel sterkte toe, voor nu en voor in de toekomst. Joellë laat, net als bij haar familie, ook bij MiSalsa een onbeschrijflijke en onvergetelijke gat achter. Haar absolute afwezigheid lijkt nu nog onwerkelijk maar de werkelijkheid zal dat snel veranderen. Het is Joellë gelukt om MiSalsa voor altijd te veranderen..”, aldus een reactie op de website van de dansschool. De dansschool heeft in verband met het overlijden van Van Noppen de lessen van donderdag en zondag geannuleerd.

Inmiddels stromen op de Hyvespagina van Van Noppen al veel condoleances binnen. “Heel veel kracht en sterkte toegewenst voor haar dochter en rest van de familie”, “Niet te bevatten dat jij dan bij die 63 Nederlanders zit ! Heel veel sterkte in deze moeilijke en onbegrijpelijke tijd voor de familie en vrienden! En vooral die kleine Dana, dat ze maar veel warmte en liefde mag ontvangen ! Sterkte meisje!” zo is te lezen op de website.
 

Volgens dagblad De Telegraaf was Van Noppen in de jaren negentig lid van de meidengroep WoW. Deze groep scoorde in 1997 een hit met het nummer ' Keer Op Keer'.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse (14-5-2010 om 13:42)
Wat vreselijk om dit te horen! Er zijn gewoon geen woorden voor.. Ik wens haar dochtertje en alle nabestaanden veel sterkte en kracht toe om het verlies te verwerken, en in de komende tijd! Sterkte!
Celine (14-5-2010 om 11:14)
@ evelyne afgelopen maandag?ik dacht ook dat ik haar toen nog had zien lopen maar in de krant staat dat ze 2 weken op vakantie was.. Dus ik denk dat we ons vergissen. In elk geval sterkte voor dochter dana en familie verschrikkelijk. R.i.p. joelle
Angela (14-5-2010 om 11:01)
Familie vrienden en kennisen,veel sterkte toegewenst met dit grote verlies. Het is een zwarte dag in de geschiedenis! Voor het dochtertje wil ik heel veel kracht toewensen,blijf je mama herrinneren zoals ze was. Sterkte!!!!
Zeeuwse dame (14-5-2010 om 08:26)
Wat verschikkelijk voor de nabestaanden en iedereen die haar kende...in de bloei van haar leven....wat is dit on eerlijk......sterkte voor iedereen die haar dierbaar was x
Eef (13-5-2010 om 18:10)
Iedereen heel erg veel sterkte.
Evelyne (13-5-2010 om 16:49)
Ik schrik heel erg van dit bericht! Afgelopen maandag zag ik haar nog lopen samen met haar dochtertje. Wat verschrikkelijk voor haar familie, dochtertje en uiteraard alle mensen die dichtbij haar stonden. Ik wil iedereen bij deze heel erg veel sterkte.kracht en liefde toewensen.
Cookie-instellingen beheren