Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kindje (4) in ziekenhuis overleden

Toegevoegd: 29-05-2010, 10.38 uur
Door: Roland de Jong
WOLPHAARTSDIJK - Het 4-jarige kindje dat gisteravond in kritieke toestand verkeerde nadat het te water was geraakt in Wolphaartsdijk is overleden. Dat heeft de politie bevestigd.


Volgens de politie kwam rond 21.35 uur de melding binnen dat nabij Zeilschool De Viking aan de Zandkreekweg een kindje van ongeveer vier jaar oud door onbekende oorzaak in het water was beland. Meerdere ambulanceteams, politie-eenheden en een traumateam werden ter plekke gestuurd.

Het kindje werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Antwerpen. Daar overleed het vannacht.
 
Zie ook:

- Kindje kritiek na val in water (28-05-2010)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlinder (2-6-2010 om 21:56)
Verschrikkelijk! Heel veel sterkte voor de ouders, familie en vrienden. Wat zal dit een enorm ongrijpbaar verdriet zijn. Er zijn nu geen woorden die enige troost kunnen bieden. Sterkte......
Een gewone moeder. (2-6-2010 om 20:08)
Afgelopen weekend vergat mijn dochter de deur dicht te doen, terwijl ik op de toilet zat. Mijn zoontje van 3jaar liep weg, hij had ook een ongeluk kunnen krijgen. Het kan iedereen overkomen. Zelfs de beste ouder. Ik wens de ouders ontzettend veel sterkte toe.
Een a.s. moeder (2-6-2010 om 16:35)
@t Terneuzen Herstel! Het is triest dan dat het weekendje weg uit is gelopen op een tragisch ongeluk! Zo beter! Meeste mensen weten wel wat ik bedoel, lef met dit Limburgs gezin mee!
Terneuzen (1-6-2010 om 18:42)
@a. s moeder..JAMMER dat zo,n weekendje uitloopt op een tragisch ongeluk vind ik een beetje een verkeerde woordkeuze maar goed...
Annelies (1-6-2010 om 16:31)
Als jullie niet weten hoe en wat er precies gebeurt is kun je er ook niet over oordelen. Verder hebben deze ouders al genoeg aan zichzelf in deze periode, en hebben ze geen behoefte aan nog meer schuldgevoel. Hier is sterkte wensen alleen op zijn plaats
Een mama (1-6-2010 om 13:36)
Voor iedereen die hier ondoordacht een beschuldigende opmerking naar de ouders maakt gaat het leven weer verder, voor de ouders en verdere familie is het leven helaas nu gestopt en alle glans verloren.Dit zegt niks over het feit dat dit zorgzame liefdevolle ouders zijn! Heel veel sterkte!!
Cookie-instellingen beheren