Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder was 23-jarige man

Toegevoegd: 18-06-2010, 13.34 uur
De politie doet nog onderzoek naar de exacte toedracht.
De politie doet nog onderzoek naar de exacte toedracht.
© Foto: Rolf de Feijter
Door: Roland de Jong
'S-GRAVENPOLDER - De motorrijder die vanmorgen is omgekomen bij het ongeval's Gravenpolder is een 23-jarige man uit de gemeente Kapelle. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

Het ongeluk vond rond 07.10 uur plaats op de Schoorkenszandweg. Een eerste inschatting geeft volgens de politie aan dat er bij een inhaalmanoeuvre iets verkeerd is gegaan.


Een auto, bestuurd door een 20-jarige man uit de gemeente Reimerswaal, komende uit de richting Ovezande wilde een auto voor hem inhalen. Hij zag daarbij de motorrijder die hem inhaalde over het hoofd. De 23-jarige man kwam ten val en overleed aan zijn verwondingen.

De politie hoopt via het sporenonderzoek de exacte toedracht van het ongeluk te achterhalen. Ook de gereden snelheid wordt onderzocht. De auto van de 20-jarige man is in beslag genomen voor onderzoek. De weg was tot 10.30 uur afgezet.

Zie ook:
- Motorrijder verongelukt op N666 (18-06-2010)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J. (20-6-2010 om 23:29)
Rust zacht Frank! :'(
Anoniem goes (19-6-2010 om 18:19)
Heel veel sterkte voor familie en vrienden! En laat mensen maar speculeren en dingen roepen, gewoon niet op in gaan. En wellicht zijn dit speculaties om te kijken waar het fout ging en dit in het vervolg zelf te kunnen voorkomen... De mensen denken er toch over na.
Gerben (19-6-2010 om 17:04)
Frank, zo veel als ik met je gelachen heb, zo verdrietig ben ik nu. Ouders, broers, zus, familie, vrienden en bekenden heel veel sterkte toegewenst.
Kapelle. (19-6-2010 om 11:08)
Rust zacht jongen ! =(
Leon (19-6-2010 om 10:42)
Verschrikkelijk! Kreeg wel even kippenvel over hoe het ongeluk is gebeurt. Mij is dezelfde situatie ook overkomen deze week ,ik was ook een auto aan het inhalen en die had mij ook niet gezien en kwam ook ineens naar links.Gelukkig dat ik net genoeg ruimte had om uit te wijken. Mensen kijk uit aub
Anoniem (18-6-2010 om 23:43)
Frank krijgen we hier niet mee terug. Over het hoe en wat blijft het allemaal gissen. Heb respect voor de familie en voor ons als vrienden. Wij zijn een dierbare kwijt en moeten dat nog beseffen en accepteren...
Cookie-instellingen beheren