Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man kweekt hennep in tuin Clinge

Toegevoegd: 07-09-2010, 18.27 uur
Door: Roland de Jong
CLINGE - In een tuin, behorend bij een woning in de 's Gravenstraat in Clinge zijn maandagmiddag door de politie 18 hennepplanten aangetroffen.

De 60-jarige bewoner werd aangehouden. Hij heeft op het politiebureau een verklaring afgelegd en is daarna weer in vrijheid gesteld.


De planten zullen worden vernietigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pascalle (8-9-2010 om 14:55)
Wat een gezeur over de leeftijd van die man! Mooi oppakken die knakker, kan ie niks verkopen aan de jeugd en als het voor eigen gebruik was, waarom dan zoveel?!?!?! Mensen, doe niet zo naief zeg!!! Ook hij is mss jong begonnen maar heeft de mazzel dat ie nooit gepakt is.
Tom (8-9-2010 om 12:33)
Zo verdien je dus echt geen respect hoor. Dit is toch gedoogd. Ik heb totaal geen respect meer voor die blauwe. Dit slaat werkelijk nergens op. Ga eens nuttig werk doen van mijn belasting centen. Elke week lees ik wel een gewelds delict of overval... nou ja dat is niet zo makkelijk he.
Job (8-9-2010 om 08:12)
En maar geen tijd hebben om bij een inbraak de vingerafdrukken op te nemen en ander sporenonderzoek.
Willem (8-9-2010 om 05:01)
Zwaar straffen die man. ZOveel plantjes in je tuin..lol.....durven ze wel? tuig wordt niet aangepakt louter uit angst. en dan een 60 jarige zijn plantjes afnemen? hebben ze niets beters te doen? hier zijn huizen genoeg waaruit gedeald wordt en de politie zie je nooit.
Eddie (7-9-2010 om 20:40)
Bravo Politie weer een zwaar crimineel van de straat...hahahahahaha
Jaap Vergeer (7-9-2010 om 20:19)
Wel 18 hele planten bij iemand van 60? Dat is dan toch zeker een zware misdadiger... Hebben we niets anders te doen in Zeeland? Er zijn mensen in hun woning beroofd en bedreigd, dat lijkt me veel erger. Kan me echt kwaad maken over zulke onzinnige acties.
Cookie-instellingen beheren