Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 58 km

Flatbrand snel onder controle

Toegevoegd: 12-01-2011, 09.47 uur
De brand was snel onder controle. De brand was snel onder controle. De brand was snel onder controle.
De brand was snel onder controle.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster
TERNEUZEN - De brandweer van Terneuzen had dinsdmiddag een beginnende brand in een flatwoning aan de Churchilllaan snel onder controle.

De brandweer kreeg de melding van de brand rond 17:00 uur binnen. Omdat er sprake was van een 'brandgerucht' gingen de spuitgasten zonder toeters en bellen ter plaatse. Eénmaal ter plaatse werd al snel duidelijk dat er daadwerkelijk iets aan het branden was.


Door het brandende object naar buiten te gooien was het gevaar binnen al snel geweken en kon men beginnen met het verdrijven van de rook. Een ambulance kwam ter plaatse om diverse personen te controleren op mogelijke rookinhalatie. Uiteindelijk hoefde er niemand mee naar het ziekenhuis.

Wat er precies in brand stond en wat de oorzaak hier van was, is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (13-1-2011 om 13:51)
Jaja altijd mensen die een oordeel klaar hebben toch SANDER!! Als je er niks van af weet beter dat je dan niets schrijft. En idd wat Angele schrijft is precies wat er is gebeurd
Angèle (13-1-2011 om 06:28)
Er is niks aangestoken. Mevr. zat tegen de kachel aan, waardoor haar vest was gesmolten en haar kussen vlam vatte.
Sander (12-1-2011 om 11:40)
Er zal wel iets zijn aangestoken dat gebeurd zo vaak in die flats ze zouden beter eens camerabeveiliging doen maar ja de gemeente stopt liever geld in het aanleggen van drempels
Cookie-instellingen beheren