Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
104 files van totaal 388 km

Steekpartij in gevangenis Middelburg

Toegevoegd: 25-04-2011, 16.37 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - In het Huis van Bewaring Torentijd is zondagmiddag een gevangenbewaarder door een gedetineerde met een mes in zijn gezicht gestoken.
  
De bewaarder liep daardoor meerdere wondjes op aan zijn gezicht en is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Na zijn 'daad' werd de gedetineerde overgeplaatst van de gevangenis naar een politiecel waar hij werd aangehouden voor poging tot moord c.q. poging tot doodslag.


Aanstaande woensdag zal hij worden voorgeleid aan de rechter-commissaris. De politie heeft de zaak verder in onderzoek. Justitie en politie hechten veel waarde aan een zorgvuldige afhandeling van deze zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Boefje (26-4-2011 om 20:50)
Hoe kunnen wij mensen van buiten af nu oordelen over wat er gebeurd is, praat het niet goed hoor maar weten wij wat die bewakker gedaan heeft.kijk wat hij gedaan heeft is fout maar wij waren er niet bij.
Dit kan echt niet! (26-4-2011 om 17:31)
Nou blondi, ik weet niet of jij weet dat dit NIET normaal is, maar deze persoon zal niet voor niets in de gevangenis zitten. en daar komt bij dat niemand het recht heeft om een ander op welke manier dan ook te mishandelen. sterkte voor de bewaarder.
M (26-4-2011 om 13:34)
Ik wens de bewaarder veel sterkte!
Zuster (26-4-2011 om 13:13)
Hoe is het mogelijk dat een gedetineerde aan een mes is gekomen. Levenslang opsluiten in zijn cel. En hetzelfde doen wat die gedetineerde, de bewaker heeft aangedaan. aanpakken die handel.
M. (26-4-2011 om 11:02)
Wat vreselijk dat dit soort mensen nog steeds hun handen niet thuis kunnen houden. Zij leren blijkbaar niets van hun straf. Ik hoop dat degene die dit heeft aangericht er nog een flink aantal jaren bij krijgt. Hoe durf je een ander zo te verminken in het aangezicht. pschopatische tafrelen m.i.
@X (26-4-2011 om 10:47)
@X:Bij deze wil ik jou voordragen voor TBS en levenslang in de isoleercel! @ Blondi: tja dat krijg je ervan als je je niet gedraagt, dan ga je de bak in, eigen schuld dikke bult!
Cookie-instellingen beheren