Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
78 files van totaal 292 km

Tachtigers aangehouden voor diefstal

Toegevoegd: 25-07-2011, 21.05 uur
Door: Manfred Berrevoets
AXEL - Op de Egelantiersdijk in Axel werden maandag rond 15.00 uur drie personen, een 81-jarige man en een even oude vrouw uit Terneuzen en een 45-jarige man uit Axel aangehouden.

De twee tachtigers hadden op een stuk land van de 45-jarige man wortelen weggenomen en fietsten snel weg toen de 45-jarige eigenaar er aan kwam. Tussen beide mannen ontstond een handgemeen waarbij de 81-jarige man een schaafwond op zijn wang opliep.


De vrouw werd door de 45-jarige man verhinderd om weg te fietsen. De man en de vrouw werden aangehouden wegens stroperij, de 45-jarige man, die aangifte deed van diefstal, werd aangehouden wegens mishandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rianne ... (29-7-2011 om 19:17)
@Anke , waar zie jij 4 wortelen staan ? Ik geef de boer ook groot gelijk ... het eind is zoek als je alles maar toestaat ... Wat gij niet wilt dat u geschied ... doe dat ook een ander niet ! Mijn inmiddels 87 jarige pa ging vroeger ook weleens 'koteren' , maar dat is altijd nĂ¡ het rooien ... even toestemming vragen en je kan zakken vol vullen ... gratis en voor niets !
Nooit goedkeuren diefstal (28-7-2011 om 19:59)
VFoor iedereen die het niet snapt dat je met je handen van andermans spullen moet blijven DUS NIKS STELEN moet maar eens bij zichzelf gaan kijken als er iemand zo maar iets wegneemt van je. Gewoon te gek voor woorden als je dit goed keurt. Of je 8 of 80 bent NOOIT DOEN
Christien 2 (28-7-2011 om 13:00)
Als je alle berichten eens lees moet je met allemensen medelijden hebben En het brood uit de mond laten nemen Misschien dit of dat allemaal kletskoek afblijven en zijn jullie er bij geweest zal van de oudjes ook wel niet vriendelijk zijn gegaan als je snel weg wil
Christien (28-7-2011 om 12:54)
In welk land leven wij Als je .je eigen spullen beschermd word je ook bestraft En het lijkt er op dat alles maar moet mogen En ben je daar dan zo oud voor geworden .om een ander zijn spullen te jatten. Ik geef de boer groot gelijk
@nke (28-7-2011 om 11:11)
Wat een ophef over 4 wortels!
Dafje56 (27-7-2011 om 21:19)
Schande van deze politieagenten om de boer te arresteren Ze hadden ook eerst door kunnen vragen hetgeen er was gebeurd. Dit noem ik zinloos geweld van de politie. Ze moeten op zijn minst excuses maken bij deze boer. 81 jaar oud of niet. Ze hebben gewoon van ander mans spullen af te blijven.
Cookie-instellingen beheren