Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Signalement overvallers Goes vrijgegeven

Toegevoegd: 19-08-2011, 17.50 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Naar aanleiding van de overval op de tabakszaak aan de Voorstad in Goes, hebben zich bij de politie ongeveer 15 getuigen gemeld.

Uit de verklaringen blijkt dat er op dinsdag 16 augustus 2011 tussen 07.45 uur en 08.30 uur zich ook al twee jongens verdacht hebben opgehouden aan de Voorstad in Goes. Tevens is het vermoeden dat de jongens op zowel dinsdagochtend, als woensdagochtend zich hebben opgehouden in het parkje aan de Oostsingel, tegenover de tabakszaak.


Het signalement van de twee vermoedelijke verdachten is alsvolgt:
 
Verdachte 1: Leeftijd tussen 14-18 jaar smal / tenger postuur. Lengte ongeveer 1.65 a 1.70 meter. Licht getinte huidskleur. Vermoedelijk van Noord-Afrikaanse afkomst. Smal gezicht.
 
Verdachte 2: Leeftijd tussen de 14-18 jaar. Een wat steviger postuur dan dader 1. Lengte ongeveer 1.65 a 1.70 meter Getinte huidskleur. Aziatisch uiterlijk Opvallend breed/dik/bol gezicht.
 
De politie is met name benieuwd of mensen aanslaan op de combinatie van de twee signalementen. Dit omdat getuigen aangeven dat de ene jongen van vermoedelijk Noord-Afrikaanse afkomst is met een wat mager/tenger postuur.

De andere jongen heeft duidelijk een andere nationaliteit en is vermoedelijk van Aziatische afkomst, met een dik/bol/rond gezicht. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie Zeeland, Telefoonnummer 0900-8844.

Zie ook:
- 17/08/2011: Jongens plegen overval in Goes


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren