Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek huis Breskens klaar

Toegevoegd: 28-08-2011, 20.02 uur - Update: 28-08-2011, 20.52 uur
Door: Roland de Jong
BRESKENS - De politie heeft vandaag in Breskens het onderzoek in de woning van de vermoorde vrouw afgerond.


Er is sectie verricht op het slachtoffer. Ook is de 47-jarige verdachte van de moord in de woning aan de Banckertlaan inmiddels door de Zeeuwse recherche gehoord. De verdachte wordt dinsdag voorgeleid aan de Rechter Commissaris.

De gemeente Sluis heeft zaterdag nog een brief verspreid aan omwonenden. Waarnemend burgemeester Jacques Suurmond geeft daarin aan dat hij geschokt heeft kennis genomen van de dood van de 35-jarige vrouw.

De kinderen van het slachtoffer en de verdachte zitten op de Openbare Basisschool Breskens en de peuterspeelzaal. Medewerkers van de hulpdiensten, slachtofferhulp en de gemeente gaan samen met de leerkrachten en de leiding maandag zorgen voor opvang en begeleiding van de leerlingen en de peuters.

"Mijn medeleven en eerste zorg gaan uit naar de familie van het slachtoffer en de kinderen op de Openbare Basisschool Breskens en de peuterspeelzaal", zo schrijft Suurmond.

Zie ook:
- Dossier 'Moord en doodslag in Zeeland'
- 'Problemen gezin waren bekend' (27-08-2011)
- Vrouw vermoord in woning Breskens (27-08-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Steve (29-8-2011 om 23:29)
Snap helemaal niets van Bianca. Waarom is ze zo vaak teruggegaan naar hem? Ze heeft tot donderdagavond bij V&H in huis gezeten. Als er al zo vaak iets gebeurd is, waarom ging ze dan steeds terug?
Charlie Groede (29-8-2011 om 08:03)
Truus: Ben het helemaal eens met jou reactie.
Stefan (29-8-2011 om 07:48)
Ze hadden wel iets kunnen doen truus,,,als maatschappelijk werk die de avond ervoor nog alngs zijn geweest omdat eht er weer niet goed ging en ze niet ingrijpen terwijl bekend is waarintoe hij in staat is hebben ze gefaald!!
Truus (28-8-2011 om 22:07)
Hoe triest het ook is mensen, maar ik lees alleen maar dat de politie de schuld hieraan heeft.Ook zij hebben hun beperkingen Mensen denk toch eens na. Zoiets is niet te voorkomen. Zoals iemand schreef, ze kunnen toch niet voor de deur gaan staan. De maatschappij is ziek heel ziek iedereen loopt te stressen en kan niets meer van een ander verdragen. Daar moet aan gewerkt worden. Je ziet steeds vaker dat men denkt dat moord de enige oplossing is, maar tegen een gek kan niemand zich wapenen.
Cookie-instellingen beheren