Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 26 km

Brand verwoest JOP Hansweert

Toegevoegd: 31-12-2011, 17.52 uur
De brand ging gepaard met veel rookontwikkeling.
De brand ging gepaard met veel rookontwikkeling.
© Foto: Erik Schwartz
Door: Roland de Jong
HANSWEERT - Aan de Werfdijk in Hansweert heeft vanmiddag brand gewoed in de Jongeren Ontmoetings Plaats (JOP), een stenen gebouwtje nabij het voetbalveld.

De melding kwam rond 15.35 uur binnen. In het gebouwtje woedde een fel brandje. Er stond onder meer meubilair in brand. Toen de brandweer arriveerde was de brand al uitgebreid naar het dakbeschot. Er was sprake van forse rookontwikkeling.


De brandweerpost Kapelle rukte uit met een tankautospuit en zette twee stralen hoge druk in om het vuur te blussen. De alarmering was dusdanig vroegtijdig dat een uitslaande brand kon worden voorkomen.

De brandweer brak een deel van het dakbeschot en een paar dakranden open om de laatste smeulhaarden te kunnen blussen. Na een uur keerde de brandweer terug naar de kazerne.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hansweert (1-1-2012 om 17:56)
Wat ook zo jammer is dat er vaak afgedankte/kapot gemaakte banken of stoelen in de vijver of bosjes gedumpt worden!
Chris (31-12-2011 om 19:20)
Dat zullen ze wel aan zichzelf te danken hebben. Wie zijn billen brand moet op de blaren zitten. Jammer dat normale mensen er weer voor op mogen draaien.
Rien (31-12-2011 om 19:00)
Hier leren ze het nooit stelletje debielen sorry voor mijn woordkeuze maar anders kan ik het niet noemen en volgend jaar weer naar de gemeente om geld voor een nieuwe jop te gek voor woorden, allen een prettige jaarwisseling
Cookie-instellingen beheren