Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 155 km

Straatroof op Oostsingel Goes

Toegevoegd: 19-01-2012, 21.06 uur
Door: Roland de Jong
GOES -  De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof vanmiddag rond 16.45 uur op de Oostsingel in Goes. Het slachtoffer werd bedreigd met een stroomstootwapen.

Een 48-jarige vrouw uit Goes kwam vanuit de Zonnebloemstraat de Oostsingel opgefietst. Op de Oostsingel kwamen twee jonge mannen op haar af en werd zij door één van hen van haar fiets geduwd waardoor zij ten val kwam.
 
Eén van de mannen ging bovenop de vrouw zitten en de ander hield een stroomstootwapen vlak bij haar gezicht. De jonge mannen eisten geld van de vrouw. Toen een man met een hond vanaf de Zonnebloemstraat aan kwam lopen vertrokken zij.


Dader 1 was 20 tot 25 jaar oud. Hij was ongeveer 1.70 meter lang en had kort blond haar. Hij had een blanke huidskleur en was gekleed in een lichte spijkerbroek.


Dader 2 was eveneens 20 tot 25 jaar oud. Ook hij was ongeveer 1.70 meter lang. Deze dader had kort zwart kroeshaar. Deze man had een donkere huidskleur en was gekleed in een korte zwarte jas.

De politie verzoekt getuigen zich te melden op het politiebureau in Goes of te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J (20-1-2012 om 18:47)
Tja, gevolg van jarenlang pamperbeleid.
Jop (20-1-2012 om 14:11)
Wat hier het probleem is wordt langzamerhand wel duidelijk, Als we dit soort problemen niet gelijk de grond in boren worden we iedere dag overvallen door dat soort tuig. Een flink pak op hun flikker geven mag niet maar ze soliciteren er wel naar Als ze dit mij zouden doen dan ga ik wel brommen.
Oostsingel.. (20-1-2012 om 14:09)
..vraagt zich af waarom er dit keer geen Burgernet is ingeschakeld ?? Bijzonder vreemd gezien het tijdstip en de ernst van de situatie..
Dima (20-1-2012 om 12:08)
@Rinus, vertrouw nooit op de hond , daar zijn veel voorbeelden van te noemen.... het kan even of soms afschrikken maar is echt niet altijd het ''wapen'' waar je op mag en kunt vertrouwen... Justitie heeft een andere koers te gaan anders krijgen we over korte tijd hier in onze samenleving een anarchie !!
Marie (20-1-2012 om 11:11)
Ik denk dat ik vanaf vandaag maar iets van een mes ofzo ga dragen, kan ik in ieder geval mezelf verdedigen....... Busje traangas is ook effectief. Mag wel niet, maar aan iemand anders zijn spullen komen, mag ook niet.......
Marco (20-1-2012 om 10:49)
Met al dat geld van boettes kunnen ze makkelijk camera's plaatsen mag zelf niks terug doen maar nu wordt er weer getuigen gevraagd. Wordt hier zo panisch van al dit gedoe. Hoop dat alles goed gaat met vrouw.
Cookie-instellingen beheren