Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

16-Jarig meisje uit Goes vermist

Toegevoegd: 13-02-2012, 18.06 uur
De vermiste Jelena Nikolic uit Goes
De vermiste Jelena Nikolic uit Goes
© Foto: Politie Zeeland / HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong
GOES - Sinds zondagochtend wordt de 16-jarige Jelena Nikolic uit Goes vermist. Het meisje verbleef in het Asielzoekerscentrum (AZC) in Goes.


Jelena is 1.67 meter en heeft normaal postuur en is niet brildragend.  Zij heeft bruine ogen en bruin lang haar. Bij haar verdwijning droeg zij een spijkerbroek, donkere laarzen en een wit jack.

Heeft u het meisje gezien of kunt u meer vertellen over haar verblijfplaats belt u dan naar 0900-8844 of meldt u op een politiebureau.

De politie heeft ook een Burgernet-bericht verspreid. Het bericht is verspreid onder ruim 3.700 Burgernet-deelnemers.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kiki01 (15-2-2012 om 12:33)
Niet te hopen dat zij een "leuke" vriend heeft leren kennen die met een hoop beloften haar onder de arm heeft genomen. Immers, het is de laatste tijd niet anders wat de klok slaat. Dat ze snel boven water mag komen.
Cookie-instellingen beheren