Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdovende middelen op schip Ritthem

Toegevoegd: 19-04-2012, 13.25 uur - Update: 19-04-2012, 13.44 uur
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Op een schip in de haven bij de Ierlandweg in Ritthem zijn vannacht verdovende middelen aangetroffen. Dat is zojuist bekend gemaakt.
 
De verdovende middelen werden vannacht gevonden nadat even na middernacht de melding binnen was gekomen dat er een ongeluk zou hebben plaatsgevonden op of bij het schip. Hulpdiensten gingen ter plaatse maar al gauw bleek van een ongeval geen sprake.
 
Omdat vervolgens aangegeven werd dat er verdachte personen waren gezien deed de politie nader onderzoek en trof zij op het desbetreffende schip verdovende middelen aan. Hierna werd een uitgebreid onderzoek gestart. Hiervoor kwam ook een commandocontainer ter plekke. Deze werd ter plaatse gebracht door de brandweer en zo'n negen uur later pas weer opgehaald.
 
De politie heeft de zaak in onderzoek. Er worden nog mensen gehoord. Er wordt samengwerkt met de Douane, het Korps Landelijke Politiediensten en de Koninklijke Marechaussee. Het onderzoek is op dit moment in volle gang. De Regionale Ondersteuningsgroep (ROG) van de politie Zeeland heeft vannacht assistentie verleend.


Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. Om hoeveel drugs het precies gaat, kan de politie nog niet zeggen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lache (19-4-2012 om 17:38)
Hahahahahhaha heerlijk opgeruimd staat netjes en scheelt in de toevoer aan de kleine straatschoffies, tenzij het natuurlijk cocaïne was, want dan zijn het vaak de volwassenen die zo hun inkomen aanvullen en daarmee de vaak psychisch zwakkeren nog verder onderuithalen.
Cookie-instellingen beheren