Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
70 files van totaal 278 km

Vrouw met scootmobiel van de dijk

Toegevoegd: 10-09-2012, 10.14 uur
Door: Manfred Berrevoets
NOORDGOUWE - Een 89-jarige vrouw uit de gemeente Schouwen-Duiveland is zondag gewond geraakt aan haar schouder. 


De vrouw reed in haar scootmobiel over de Zuid-Bosweg in Noordgouwe toen zij door onbekende oorzaak met haar scootmobiel van de dijk af reed. Gelukkig waren er omstanders in de buurt die de vrouw snel te hulp schoten. Zij hebben met vereende krachten de scootmobiel weer bovenaan de dijk gehesen en ondertussen hulpdiensten gealarmeerd voor de onfortuinlijke vrouw. 

De vrouw is door ambulancemedewerkers onderzocht en voor de zekerheid meegenomen naar het ziekenhuis. Haar scootmobiel is bij de vrouw thuis teruggebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (11-9-2012 om 22:51)
Beste critici, ik gun iedereen mobiliteit en het grootste deel v.d. ongelukken zal gebeuren door jongere mensen (snelheid, alcohol) Maar wat ik bedoel is dat we toch zelf ook merken dat als we ouder worden reactie vermogen, gehoor, zicht etc. achteruit gaan. Verkeersdeelname wordt dan risicovoller..
Beertje (11-9-2012 om 12:33)
Henk en Renata wat is dat voor domme reactie. Deze vrouw heeft ook het recht om buiten te komen en zich vrij te bewegen. Of ben je na een bepaalde leeftijd verplicht om achter de geraniums te gaan zitten. En je kan met een scootmobiel nogal een wegpiraat zijn. Een ongeluk kan iedereen overkomen.
Bram (11-9-2012 om 03:12)
Als je mobiliteit het begeeft, dan is het scootmobiel je enige redding om nog gedeeltelijk deel te nemen aan het verkeer. Dat het dan eens fout kan gaan is te verwachten. Maar dat wil niet zeggen dat je geen recht hebt om nog zoveel mogelijk van deze mogelijkheid gebruik mag maken. Dus Renate.......
Renata (10-9-2012 om 16:15)
Zeker pluim voor omstanders maar ik vraag me af of iemand op die leeftijd nog op de weg moet zijn.......
Henk (10-9-2012 om 15:29)
Meteen het rijbewijs afpakken van die ouwe wegpiraat!
Ria (10-9-2012 om 11:00)
Kijk, pluimpje voor de omstanders toch? Dat mag ook weleens gezegd worden..
Cookie-instellingen beheren