Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
63 files van totaal 227 km

Vrachtauto en auto botsen op N256

Toegevoegd: 17-10-2012, 12.33 uur
De beide voertuigen liepen schade op.
De beide voertuigen liepen schade op.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

KATS - Het verkeer heeft woensdagochtend hinder gehad van een ongeluk op de Eerste Deltaweg (N256) nabij Kats.


Door nog onbekende oorzaak kwamen rond 09.40 uur een vrachtwagen en een personenauto met elkaar in botsing. De auto belandde door de klap in een ondiepe sloot. In eerste instantie werd uitgegaan van een ernstig ongeluk dus zodoende werden meerdere brandweerwagens, ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen.

Al snel werd echter al gemeld dat de inzittende van de personenauto uit het voertuig was en dat de komst van het traumateam niet nodig was. De brandweer hoefde alleen te assisteren. Of er ook daadwerkelijk iemand gewond is geraakt is nog niet bekend.

De auto is door bergingsbedrijf De Moor uit de sloot getakeld. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de vrachtwagen geborgen. De had een lekke voorband. De beide voertuigen liepen schade op.

Vanwege het ongeluk was de N256 enige tijd gestremd. Volgens de politie kon de weg pas rond 11.25 uur weer volledig worden vrijgegeven. In de tussentijd was een omleiding van kracht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Daisy (17-10-2012 om 23:39)
Haha goed zo margriet!! Want iedereen had al weer lekker zijn oordeel klaar.. Nu weten we hoe het echt zit ;))
Margriet de Kan (17-10-2012 om 21:27)
Ik heb het ongeluk zien gebeuren. Er was geen sprake van inhalen. Er was een ambulance die met grote vaart vanuit Zierikzee kwam. iedereen probeerde hiervoor ruimte te maken. De verkeerssituatie was even onoverzichtelijk, waardoor het ongeluk kon gebeuren.
Arie (17-10-2012 om 18:59)
Ik ben afgelopen anderhalf jaar 2x bijna doodgereden door een tegenligger op mijn weghelft die aan het inhalen was, 2x heb ik mezelf kunnen redden door de weg af te rijden. Gelukkig was er geen dieper gelegen sloot of aangrenzende vangrail. Beste overheid, wanneer gaan we hier iets aan doen?!
Tja (17-10-2012 om 17:01)
Mmm, ongeluk zit in een klein hoekje... Hopelijk valt het allemaal mee met de bestuurder. Of er van inhalen sprake is geweest is een taak van de weginspectie.
Kolin (17-10-2012 om 14:38)
Brandweer colijn was er snel uit !!!! onze oprechte complimenten hiervoor. mag ook wel eens gezegd worden vinden we !! petje af voor deze vrijwilligers
Jeannet (17-10-2012 om 13:04)
Ik zeg: verbreden die weg en strenger controleren op het inhaalverbod !!!!
Cookie-instellingen beheren