Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Overzicht materiele aanrijdingen gladheid

Toegevoegd: 08-02-2007, 18.56 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Hieronder vindt u een overzicht van de diverse materiële aanrijdingen als gevolg van de gladheidproblemen.

Noord-Beveland
Op Noord-Beveland gebeurde maar één aanrijding met materiële schade. Rond 11.00 uur gleed een automobiliste in de sloot langs de Oost Westweg bij Kamperland. Wel gebeurt er nog een aanrijding met letsel op de Deltaweg bij Kats.

Schouwen-Duiveland
Omstreeks 12.00 komen op de Lange Reke in Renesse twee personenauto's met elkaar in botsing. Rond 13.45 uur raakt een automobilist in een slip op de Schelpweg in Ellemeet. De auto ramt hierbij een brugleuning.

Tholen
In Tholen rijdt rond 12.45 uur een automobilist tegen een geparkeerde auto op de Wal.

Walcheren
De eerste meldingen van glijpartijen kwamen binnen vanaf Walcheren. Rond 08.10 vond de eerste aanrijding plaats toen een auto tegen de middengeleider geleed op de A58 bij Middelburg. Een uur later gleed op diezelfde A58 een auto van de weg. Ook dit ongeluk vond plaats bij Middelburg.

Rond 09.40 botsten op de kruising van de Wijdauwstraat met de Roozenburglaan twee personenauto's op elkaar en rond 09.45 reed op de Wilgenhoekweg in Serooskerke een auto op de verkeerslichten. Omstreeks 11.25 ramde een auto een paaltje op de Kanaalstraat in Oost-Souburg.

Zeeuws-Vlaanderen
De eerste melding in Zeeuws-Vlaanderen was een botsing op de Tractaatweg in Terneuzen. Een 43-jarige man uit Brugge raakte daar met zijn vrachtwagen van de weg. Kort daarop, rond 10.30 uur botsen op de Vlietstraat in diezelfde stad twee auto's op elkaar nadat een 33-jarige Terneuzenaar de macht over het stuur verliest en op de andere weghelft terecht komt.

Rond 12.00 uur is het weer raak in Terneuzen. Op de Guido Gezellestraat glipt een personenauto tegen een verkeersbord. Een kwartier later glijdt op de Nieuwediepstraat in die plaats een 27-jarige Vlissingse trucker tegen een andere vrachtwagen die staat te lossen.

Zuid-Beveland
De eerste melding in Zuid-Beveland komt rond 09.30 uur binnen. Op de Van de Haveweg in Rilland raakt een automobilist in een slip. Op de kruising van de Van Hertumweg met de Anthony Fokkerstraat en het Poelplein in Goes komen rond 09.45 uur een bus en een personenauto met elkaar in botsing.

Rond 10.40 belandt een automobilist op de Sloeweg in 's-Heerenhoek in een slip. Rond 10.55 komen op de A58 bij Kapelle een vrachtwagen en een personenauto met elkaar in botsing. Rond diezelfde tijd botsen op de kruising van de Nansenbaan met de Amundsenweg in Goes twee personenauto's op elkaar.

Omstreeks 11.20 uur botst een automobilist op de Hoofdstraat in Ovezande op een paaltje. Rond 12.00 uur overkomt een automobilist op de Zwinweg in Ellewoutsdijk nagenoeg hetzelfde. Bij deze botsing werd echter een lantaarnpaal geramd. Op de Noordsingel in Borssele glipt rond 13.30 uur een auto in de sloot.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren