Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Dodelijk ongeluk op N666 's-Gravenpolder

Toegevoegd: 10-04-2008, 15.10 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
'S-GRAVENPOLDER - Bij een ernstig ongeluk op de Schoorkenszandweg (N666) bij 's-Gravenpolder is donderdagmiddag een 82-jarige man uit 's-Gravenpolder om het leven gekomen.


Het slachtoffer, de bestuurder van een scootmobiel, kwam rond 13.30 uur op de weg in botsing met een tractor. De tractorbestuurder heeft de scootmobiel tijdens een inhaalmanoeuvre met zijn rechtervoorwiel geraakt waardoor de man viel en bekneld kwam te zitten.

De brandweer van 's-Gravenpolder, twee ambulances en de traumahelikopter Lifeliner 2 uit Rotterdam rukten uit om hem te helpen. Het slachtoffer is ter plekke gereanimeerd. Dit mocht echter niet baten. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De bestuurder van de tractor, een 48-jarige man uit de gemeente Borsele, raakte niet gewond.

De straat was enige tijd afgesloten voor het verkeer en het publiek. De politie heeft ter plekke een technisch onderzoek gedaan.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vonck (17-4-2008 om 16:39)
Er moet inderdaad gewoon een fatsoenlijk rijbewijs komen voor landbouwvoertuigen. Ook zou er een algemeen inhaalverbod moeten komen. Hoe vaak ligt er geen fietser onder of iets. Vergelijken met een vrachtwagen is onzin die rijden er veel en veel meer. Aan de familie: Gecondoleerd met dit verlies.
Gerard (17-4-2008 om 00:16)
Het is zer triest dat het zo is afgelopen met Willem. Ik vind het alleen wel sneu dat er zo wordt gereageerd op de bestuurder(s). Net of ze niets kunnen. Ik zou willen dat ik zo kon rijden als deze chaffeur. Ik wens hem sterkte in dit verwerken want hij heeft het niet makkelijk.
Joke (13-4-2008 om 20:53)
Hoe je het draait of keert, dat Willem zo aan zij n einde moest komen dat is toch gewoon verschrikkelijk?
Marco (13-4-2008 om 01:46)
De provincie zou moeten zorgen voor meer paralelwegen met gescheiden fietspaden. Zo worden het langzame verkeer gescheiden van het normale verkeer en de kwetsbare van het landbouw verkeer. Helaas worden dit tegengewerkt door milieuterroristen.
Mary-Loise (12-4-2008 om 14:44)
Het had ook een fietser, een rolstoel met een duwer erachter of voetganger kunnen zijn. Op de foto is te zien dat de tracktor de vork naar beneden had. Deze hoort naar boven te staan voor beter zicht. Dat had voorkomen kunnen worden...
Mary-Loise (12-4-2008 om 14:42)
Scootmobielen moeten zeker niet van de weg gehaald worden! Hoe moeten deze mensen zich anders verplaatsen? Het zou beter zijn dat er overal gescheiden van de weg een fietspad kwam, waarover deze mensen ook kunnen rijden.
Cookie-instellingen beheren