Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Auto tot stilstand tegen gevel van woning

Toegevoegd: 10-03-2009, 13.35 uur
Door: Tim Koster
CLINGE - Een 34-jarige automobilist uit De Klinge (B) is zondagavond rond 19.50 uur in de 's Gravenstraat te Clinge tegen twee geparkeerde auto's en twee kliko's gereden. Daarna kwam hij tot stilstand tegen de gevel van een woning.


De man die in de auto van een kennis reed is na de botsing weggevlucht. De politie heeft aan de hand van het kenteken de eigenaar van de auto opgezocht. De eigenaard heeft vervolgens de bestuurder meegenomen naar het politiebureau. Daar is hij verhoord.

De schade aan de gevel en personenauto's is gering. De inhoud van de kliko's lag over de straat verspreid.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Steeds meer gekken op de weg (11-3-2009 om 18:20)
Een alcohol test was meschien ook op zijn plaats geweest,en verlaten van de plaats van het ongeval is een overtreding dus ook daar had hij voor beboet kunnen worden!
Cookie-instellingen beheren