Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 20 km

Jongens aangehouden na poging diefstal met geweld

Toegevoegd: 29-12-2005, 21.51 uur
Door: Politie Zeeland

AXEL - Op 21 december werden te Axel, 2jongemannen aangehouden van respectievelijk 16 en 17 jaar,afkomstig uit Vlissingen en Axel.

De aanhouding vond plaats n.a.v. een poging tot diefstal met geweld gepleegd te Axel in de nacht van 18 op 19 december 2005 waarbij het slachtoffer verwondingen heeft opgelopen. Beide verdachten hebben inmiddels een bekentenis afgelegd.

Tevens zijn tijdens het onderzoek een groot aantal bromfietsonderdelen aangetroffen bij de verdachten. Ook werd een van diefstal afkomstige mountainbike bij een van hen aangetroffen. De fiets werd in de nacht van 7 op 8 oktober buitgemaakt bij een inbraak in een schuur.

Ook werd daar gereedschap weggenomen. Ook diefstallen van brommers die weggenomen zijn in de Walstraat en de Weststraat in Axel werden met de aanhouding opgelost. De jongens zitten nog vast in het huis van bewaring.

Het onderzoek loopt nog steeds en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren