Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
106 files van totaal 394 km

Echtpaar bedreigd bij Goese winkel

Toegevoegd: 16-03-2009, 01.22 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie is op zoek naar getuigen van een bedreiging die zaterdagmiddag rond 12.20 uur plaatsvond aan de Houttuinen in Goes.


Zaterdagmiddag rond 12.15 uur stonden een 67-jarige man uit Goes en zijn echtgenote te wachten voor de kassa in een winkel aan de Houttuinen. Toen er een tweede kassa openging en niemand uit de eerste rij daarheen liep, ging het echtpaar er naartoe.

Een onbekende man, die nog in de rij voor de eerste kassa stond, was het hier kenneljik niet mee eens en wachtte het echtpaar buiten de winkel op. Toen het echtpaar buiten kwam bedreigde de onbekende man de 67-jarige Goesenaar. Ook schold hij de Goesenaar uit en sloeg en schopte hem.

De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval. Zij kunnen zich melden op het politiebureau in Goes of op telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Evelien (19-3-2009 om 22:49)
Goed ik geef toe dat de kassa's slecht zijn opgesteld maar we hebben nou eenmaal niet net zoveel ruimte als in Kapelle of andere steden.. en ik vind het gewoon stom dat je daar agressief over kan worden als iemand voordringt of in dit geval, gewoon slim is omdat die dan eerder aan de beurt is !
Evelien (19-3-2009 om 22:48)
Ik vind het ronduit belachelijk.. & de reacties trouwens ook ik werk bij de action en voor degene die er vaak komen winkelen en dat zijn er heel veel die hier onder staan.. 2 kassa's open is gewoon 2 rijen maken.. je gaat bij de supermarkt toch ook niet in de langste rij staan
Anoniem (16-3-2009 om 20:04)
Beste matthijs ik vind dit een rare reactie net of zij eraan kunnen doen dat die man agressief is
Vlissinger (16-3-2009 om 18:16)
Leuke stad is Goes, van het weekend een flat waar ouderen wonen bevuild met menselijke uitwerpselen en nu twee bejaarden waarvan een valse aangifte van mishandeling doet terwijl hij zelf de andere mishandeld.
Wat Bejaard ! (16-3-2009 om 17:35)
Mathijs zeur zelf niet zo, je bent zelf nog niet oud toch? en ik ben 40 en ik hou ook niet van die voordringers ongeacht hoelang je moet wachten en wat zeur je zelf nou appel. Je moet gewoon op je beurt wachten, klaar! De meeste bejaarde hebben meer pit dat die slappe hap van tegenwoordig!
Micheal (16-3-2009 om 16:52)
Mathijs u bent wel een beetje brutaal
Cookie-instellingen beheren