Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 28 km

Man zwaar gewond na mishandeling

Toegevoegd: 22-03-2009, 20.43 uur
Door: Politie Zeeland
TERNEUZEN - In de Nieuwediepstraat in Terneuzen is zaterdag tussen 02.00 en 02.15 een 38-jarige man uit die plaats door twee mannen die hij kent vanuit het uitgaansleven, zonder reden zwaar mishandeld.


De twee mannen waren in dezelfde horecagelegenheid als de 38-jarige, maar daar vonden tussen de drie geen ongeregeldheden plaats. In de Nieuwediepstraat werd de 38-jarige door de mannen aangesproken en kreeg hij onverwachts van één van hen een klap tegen zijn achterhoofd waardoor hij voorover viel.

Daarna werd hij door beide mannen zodanig geschopt en geslagen dat hij een kaakfractuur, een gebroken rib, een zwelling onder zijn oog en bulten op zijn achterhoofd opliep. De twee mannen, beiden uit Terneuzen en in de leeftijd van 19 en 38 jaar, zijn zondagochtend aangehouden.

Tijdens deze mishandeling zouden er in de directe omgeving twee personen gelopen hebben. De politie, die de zaak nog in onderzoek heeft, is op zoek naar deze personen. Zij, en eventuele andere getuigen, worden verzocht contact op te nemen met de politie. Zij kunnen zich melden op het politiebureau in Terneuzen of bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T (24-3-2009 om 08:15)
Sterkte voor t slachtoffer.
Zinloos (23-3-2009 om 17:43)
Mensen stop toch eens met dat zinloze geweld, heb je onenigheid praat er dan over of ga bij elkaar vandaan maar ga zeker niet slaan,en moet je zonodig slaan probeer het eens op je eigen hoofd
Heleen (23-3-2009 om 11:49)
Wat een stoere mannen zeg om met z'n tween tegen een te schoppen ,vechten enz. Zielig hoor echt zielig, je zal 1 van die suffers als vriend hebben. En voor het slachtoffer sterkte
Piet (22-3-2009 om 21:17)
En daarom ga ik dus niet meer een avondje uit in terneuzen . Elke week ist weer gedonder en ik gok zomaar dat het geen vol nederlandse mannen waren, want dat is het nooit eigenlijk in terneuzen
Cookie-instellingen beheren