Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
61 files van totaal 194 km

Vrouw achtervolgd en belaagd door mannen

Toegevoegd: 24-03-2009, 11.54 uur
Door: Laurens Jobse
TERNEUZEN - In Terneuzen zijn maandag rond 22.10 uur vier mannen aangehouden wegens verdenking van openlijke geweldpleging.


Rond 22.00 uur maandagavond werd, in de Amberboomstraat in Terneuzen, een 45-jarige vrouw aangevallen door 4 mannen. De vrouw had net haar honden uitgelaten en keerde huiswaarts toen zij 4 mannen zag naderen.

Zij kon nog net haar woning bereiken, achtervolgd door de 4 mannen die op vuurwapens gelijkende voorwerpen bij zich hadden. Op de galerij van de woning ontstond een vechtpartij tussen de 4 mannen, de vouw en een buurtbewoner die de vrouw te hulp kwam.

Tijdens het gevecht viel een van de 4 mannen door het glas van een voordeur. De 4 namen de benen en werden even later aangehouden door de politie in de Iepenlaan in Terneuzen. Ze zijn allen afkomstig uit Terneuzen en 18, 19 en 20 jaar oud.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Waarmoetdatheen? (24-3-2009 om 23:27)
Erfvredebreuk, openlijke geweldpleging, bedreiging met wapen en toebrengen van schade, zwaar straffen en misschien wel TBS met dwangverpleging, als je zoiets doet spoor je niet, met 3 mannen tegen 1 vrouw, wat laf!, zij zijn een gevaar voor de maatschappij, opsluiten die handel.
B. (24-3-2009 om 20:23)
Zo, even hondjes uitlaten. Dat kan dus ook niet meer!Goed dat ze de mannen hebben! mw, heel veel sterkte met verwerken!!! Ook de hulp die ertussen kwam sterkte, erg moedig hoor!
Marinet (24-3-2009 om 19:19)
Het is toch te gek voor woorden,om zoiets met vier man deze vrouw te bedrijgen,politie sluit zulke onmensen voor een lange periode af van de buitenwereld.
John (24-3-2009 om 17:56)
Je kan tegenwoordig je hond ook niet meer uitlaten `s avonds gelijk opsluiten dat stel. voorlopig ook niet vrijlaten gelukkig kwam er iemand om te helpen anders was het denk ik anders afgelopen...
Zerotollerance (24-3-2009 om 17:01)
Goed werk nu maar hopen dat ze de rest van hun leven opgesloten zitten,aangezien wij een geweldig (not) rechtsysteem hebben zullen ze over een paar dagen weer rondlopen
ArCo (24-3-2009 om 16:49)
Sterkte aan de mevrouw... Gelukkig dat een buurtbewoner haar te hulp kwam deze man / vrouw verdient een bloemetje. Daders flink straffen..
Cookie-instellingen beheren