Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Overval op coffeeshop Vlissingen

Toegevoegd: 25-03-2009, 16.44 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Bij een overval op coffeeshop Home Grow in de Kasteelstraat in Vlissingen is vannacht een medewerkster gewond geraakt.


Rond 00.15 uur was de vrouw alleen in de shop. Plotseling kwamen er twee mannen binnen. Ze moest onder bedreiging geld afgeven. Toen de vrouw zich hier tegen verzette, ontstond een vechtpartij waarbij ze licht gewond raakte. De daders renden er met het geld vandoor, stapten in een auto en reden weg richting de Van Dishoeckstraat.

Buurtbewoners zijn inmiddels door de politie geïnformeerd over de overval. Alle omwonenden hebben een flyer gehad met daarin het verzoek melding te maken bij de politie als ze iets bijzonders hebben gezien rondom het tijdstip van de overval.

Onlangs werd overigens bekend gemaakt dat de gemeente de bewuste coffeeshop wil sluiten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (26-3-2009 om 16:37)
Sorry hoor maar ze waren dus wel dicht, de eigenaar ging zijn hond uit laten en normaal deed de vrouw de deur altijd achter hem dicht maar was ze dus vergeten. en wees blij dat die open is, zo houd hij die mensen van de straat anders zwerven ze rond om ergens anders illegaal spul te zoeken,
Bloem (26-3-2009 om 08:12)
Waarom maken jullie mensen altijd een drama als het over wiet gaat..deze shop mensen werken nog harder voor hun boterham als de menigte in vlissingen.dus geef alleen commetaar als je weet waar het over gaat en nee wietrokende mensen geven geen problemen kijk verder
Zomaar iemand (26-3-2009 om 08:09)
Wordt steeds gekker tegenwoordig,al dat geweld.Hij moet juist niet dicht,nu ga je de straatdealers krijgen,dat is dan wel goed zeker.Zolang er een shop is,kunnen mensen nog ergens terecht,en trouwens er zijn ook mensen die het medicinaal gebruiken en die gaan echt geen straatdealer opzoeken hoor.
B. (26-3-2009 om 06:12)
Piet als alle zaken moeten sluiten na een overval hebben we heel wat minder ondernemers! nee ik ben ook niet voor drugs maar liever een coffeeshop dan op elke hoek een dealer! En zo te lezen verdient t goed! mevr sterkte met verwerken!
FFW88 (25-3-2009 om 23:45)
Jullie bekrompen reactie zegt genoeg over jullie zelf, en als je de wet(gedoogd beleid) niet kent moet je er geen uitspraken over doen. De echte criminelen zijn de mensen die drank verkopen aan kinderen onder de 16 en er ook nog miljarden winst mee maken. Wens de Fam. veel sterkte toe
Vonck (25-3-2009 om 23:04)
Ook een coffeeshop hoor je gewoon niet te overvallen. Maar aan de andere kant... Die deur had om 0:00 op de grendel moeten zitten.
Cookie-instellingen beheren