Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Middelbrand in woning Coudorpseweg Driewegen

Toegevoegd: 30-12-2005, 12.36 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

DRIEWEGEN - In het Zuid-Bevelandse plaatsje Driewegen heeft vanmiddag een middelbrand gewoed.

Rond vijf voor half één werd een schoorsteenbrand gemeld vanuit een woning aan de Coudorpseweg in het dorp. Na de eerste melding bij de alarmcentrale werd de blusgroep van Ovezande opgepiept. Deze rukte binnen korte tijd uit met de tankautospuit 4738.

Eémaal ter plaatse gaf de bevelvoerder van de eerste tankautospuit het sein "middelbrand". Dit zorgde voor de inzet van een tweede tankautospuit: de 4731. Even later werd ook de ladderwagen 4750 van het brandweerkorps Goes onder prioriteit één ter plaatse gevraagd.

Een scheurtje in het rookkanaal van de schoorsteen heeft er in combinatie met de harde wind voor gezorgd dat de brand zich uitbreidde vanuit de schoorsteen naar het dak. De brand heeft het dak van de woning verwoest.

De bewoners van de woning raakten niet gewond. De woning is voorlopig onbe-woonbaar. De schade loopt in de honderdduizenden euro's


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren