Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 24 km

Zoektocht naar inbrekers zonder resultaat

Toegevoegd: 06-04-2009, 12.25 uur
Door: Roland de Jong
KAMPERLAND - De politie heeft vannacht enige tijd gezocht naar enkele personen die in een auto waren weggevlucht na een inbraak. Niemand kon worden aangehouden.
 
De politie had rond 01.00 uur de melding gekregen dat er was ingebroken in een winkelpand aan de Ruiterplaatweg in Kamperland en dat de melder achter de mogelijke daders aanreed. De politie ging ter plaatse waarna in de A. van Heestraat het betreffende voertuig leeg werd aangetroffen.
 
Volgens een getuige waren de inzittenden weggerend. De politie zocht in de omgeving en zette onder meer een hond in. Dit leidde echter niet tot aanhoudingen. Bij de inbraak in de winkel werden voor zover bekend geen goederen weggenomen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren