Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Middelburgse graffityspuiters aangehouden

Toegevoegd: 07-04-2009, 11.49 uur
Door: Laurens Jobse
MIDDELBURG - De politie heeft afgelopen nacht rond 00.45 uur twee Middelburgse jongens in de leeftijd van 15- en 16 jaar aangehouden.


Tijdens surveillance zagen agenten twee fietsers zonder verlichting rijden over de Laan der Verenigde Naties. De beide jongens werden aangesproken. Eén van hen had een rugtas bij zich. Op de vraag of daar toevallig spuitbussen in zaten, antwoordde de jongen dat hij die bij zich had en dat hij in een tunneltje graffity had gespoten.

De politie is met de surveillanceauto en de twee jongens naar het betreffende tunneltje aan de Noordweg te Sint Laurens gereden. Daar was een tag geschreven waarvan de verf nog nat was. Beide jongens werden hierop aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mr.DaXx (8-4-2009 om 11:49)
Beetje jammer dat ze alleen een tag zetten en niet gewoon een mooie piece...het is en blijft toch echt wel kunst als je goed kan spuiten en der ook echt wat moois van maakt. kijk maar eens op de boulevard staan een paar echt wrede pieces
Mama (8-4-2009 om 07:54)
Wat doet een kind van 15 en 16 jaar om 00:45 u. nog buiten op straat op een gewone doordeweekse dag? Moeten die de volgende dag niet gewoon naar school? Goed om ze meteen op te pakken en ze te laten boeten voor hun daden maar ik denk dan ook maar meteen een goed gesprek bij die kinderen thuis!
Jeroen (7-4-2009 om 21:39)
Sorry hoor beste mensen, maar 15 en 16 jaar oud! Aangehouden om 00:45 uur op de maandag nacht, hoe zit dit met de ouders van deze jongens? Vraag je je zelf niet eens af wat je kind door de weeks op deze leeftijd nog buiten doet als hij de volgende dag naar school moet?
Dennis (7-4-2009 om 20:40)
Mensen, bekijk het ook van een andere kant. Graffitie = kunst, en iedereen begint met ''tagg-en''. Ik zou zeggen, geef die gasten dan ook eens een goede plek om dit te beoefenen i.p.v. altijd maar veroordelen!
Zo mooi (7-4-2009 om 18:30)
Dit snap ik even niet hoor, maar als graffityspuiters die rotzooi nou zo mooi vinden, waarom spuiten ze dan hun eigen huis, c.q ouderlijk huis niet helemaal onder die shit. Maar dat doen ze ook weer niet, gek hé. Zelf die shit op laten ruimen en een fikse boete, zo hoort het.
Jaap (7-4-2009 om 15:35)
Prima actie!! Nu al die andere spuiters nog oppakken; laten schoonmaken en/of voor de kosten laten opdraven.
Cookie-instellingen beheren