Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Heterdaad bij grote drugsdeal Terneuzen

Toegevoegd: 08-04-2009, 21.55 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Politie Zeeland heeft dinsdag drie mannen aangehouden op verdenking van handel in en afname van verdovende middelen. Dat is vanavond bekend gemaakt.


Uit een politie-onderzoek dat al een aantal maanden aan de gang was kwam onlangs naar voren dat er dinsdag in Terneuzen een 'deal' zou plaatsvinden. Hierop zijn agenten gaan posten. Toen de koop gesloten werd kwamen de agenten in actie. Ze hielden een 55-jarige Axelaar en een 43-jarige man uit Doetinchem aan.

Het voertuig waarmee zij zich verplaatsten is door de politie doorzocht. Er werden een vuurwapen en een grote hoeveelheid cocaïne gevonden. Later werd een huiszoeking gedaan bij de man uit Axel. Hier troffen agenten ook nog een stroomstootwapen aan.

Een 35-jarige man uit Waasmunster (B) die in de woning verbleef is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de zaak. De Belg was in het bezit van een bedrag van enkele duizenden euro's in contanten.

Alle verdachten zijn in verzekering gesteld. Vrijdag worden ze voorgeleid aan de rechter-commissaris.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marinet (10-4-2009 om 08:14)
Kijk hier is dat tuig gelukkig goed aangepakt,dit is een voorbeeld voor velen,laten velen dit voorbeeld volgen.
89 (9-4-2009 om 23:06)
Oeh Minoes beetje gefrustreerd? Ik denk dat die politiemannen waar jij het over hebt ook gewoon hun werk doen hoor.. ze hebben alleen een andere functie. Misschien moet je je gewoon aan de verkeersregels houden ;) ?
Rien (9-4-2009 om 14:43)
Dart is waar Minoes, groot gelijk maar ja af en toe heb je ze toch nodig voor bijvoorbeeld dit soort acties ook ik heb hele goede ervaringen met de politie maar helaas ook minder goede en dat lag niet altijd aan mij soms helpen ze je en soms zitten ze je dwars
Zeeuws-Vlaam (9-4-2009 om 13:44)
Prima actie!!!!!
Tom (9-4-2009 om 10:25)
Kijk, goeie actie! Weg met die troep en die lui die geld verdienen in die handel.
Arjan (9-4-2009 om 07:49)
Miami vice acties in terneuzen...
Cookie-instellingen beheren