Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
35 files van totaal 137 km

Bekeuringen bij controle op N59

Toegevoegd: 10-04-2009, 22.50 uur
Door: Manfred Berrevoets
BRUINISSE - Bij een verkeerscontrole op de N59 ter hoogte van Bruinisse zijn vrijdag 17 bekeuringen uitgedeeld door de politie.

De controle vond plaats tussen 09.30 uur en 15.30 uur. Er werden onder andere drie bekeuringen uitgeschreven voor overbelading van voertuigen en aanhangers, twee voor het niet in orde hebben van de kentekenplaat en twee boetes voor een defecte reminrichting.


Verder werden twee automobilisten op de bon geslingerd voor het niet hebben van een buitenspiegel, reed één automobilist zonder rijbewijs en droeg één bestuurder geen autogordel.




Ook zagen de agenten één automobilist niet handsfree bellen en was bij één auto het geluid zo hard dat hiervoor een boete werd uitgeschreven. Tevens waren vier auto's voorzien van folie op de ruiten wat niet is toegestaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Evelyn (11-4-2009 om 10:47)
Moeten ze veel meer doen controleren, dat is net als op de Deltaweg richting Goes, waar je even in mag halen met 100 terwijl er duidelijk 80 staat.
René (11-4-2009 om 09:06)
Dat bellen in de auto... 1 ritje over de Zeelandbrug bijvoorbeeld laat mij telkens een stuk of 5 bellers zien. Dus zet op de Zeelandbrug een onopvallende camera neer en tel uit je (terechte) winst. Die bellers weten nog steeds niet hoeveel meer kans ze hebben een ongeval te veroorzaken.
A..b (11-4-2009 om 08:05)
Ze wilden natuurlijk effen lekker vangen zo met die paasdrukte op een route naar Zeeland. Kunnen ze beter s,avonds of in het weekend eens op racende scooters of racende auto,s (die denken dat ze snel zijn) zonder dempers controleren. Die maken de weg meer onveilig dan wat toeristen.
Cor van Leeuwen (11-4-2009 om 06:22)
Zeker onder het motto van WELKOM IN ZEELAND
Cookie-instellingen beheren