Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
71 files van totaal 298 km

Vrouw opgepakt voor zakkenrollerij

Toegevoegd: 16-04-2009, 18.37 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Politieagenten hebben donderdagmiddag een 19-jarige Bulgaarse vrouw aangehouden op verdenking van zakkenrollerij.
 
De politie wist de vrouw rond 14.45 uur aan te houden in de Lange Kerkstraat in Goes. Rond diezelfde tijd werden in de Klokstraat en de Lange Vorststraat twee vrouwen het slachtoffer van een zakkenroller. Ook werd een vrouw uit Zierikzee bij de boekwinkel aan de Lange Kerkstraat gerold.
 
De politie is op zoek naar die laatste vrouw. Ook andere mensen die zijn gerold kunnen contact opnemen met de politie. Zij kunnen bellen met 0900-8844.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B. (18-4-2009 om 05:16)
Nou die ellende is al even bezig in Goes, heel Zeeland... Tja die komen getraind hier "winkelen" maar volgens mij komen die uit diverse landen hoor. Toevallig nu een Bulgaarse. Let dus beter op je eigendommen!
Francois Hoogstrate (17-4-2009 om 23:59)
Begint het nu ook al in Goes. Werk in Adam bij de pliesie en daar is het heel normaal dat je Oostblokkers en dan idd vooral Bulgaren tegenkomt in de zakkenrollerij. Het probleem ligt idd bij de open grenzen. Ik weet niet of politie Goes veel in burger werkt, het zijn vaak dezelfe die het doen
Joepie (17-4-2009 om 13:30)
Straf laten uitzitten kost de belastingbetaler (veel) geld. Uitzetten kost ook geld en is waarschijnlijk weinig effectief, ze is zó weer terug. Hoe los je zoiets op? Dweilen met de kraan open, dat is het.
Peter (17-4-2009 om 08:01)
Deel ( 2 ) alles open gooien en samen een grote vrijheid creëren is zelfde als persoon met grote verslaving..iemand helpen en nog makkelijker maken en nog meer vrijheid in de hoop dat het allemaal vanzelf beter word..groter en meer lijkt mooi maar op lange termijn krijgt europa meer en meer shit !
Peter (17-4-2009 om 07:58)
Jaja mooi he open grenzen..dit hoorde je bijna niet voor het mooie en geweldig goede europa.. laat me niet lachen..het lijkt zo mooi op papier een groot samen op weg europa maar het word te groot en te moeilijk te controleren allemaal.. deel ( 1 )
Aplonia (16-4-2009 om 21:47)
Wordt opgepakt en is zo weer vrij ...en morgen gaat ze weer verder met rollen,want het zal niet de eerste keer zijn dat ze dat doet. Zo gaat dat in Nederland,en het wordt steeds erger als ze niet strenger straffen.
Cookie-instellingen beheren