Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
66 files van totaal 259 km

Automower gestolen in Zonnemaire

Toegevoegd: 17-04-2009, 16.51 uur
Door: Manfred Berrevoets
ZONNEMAIRE - Tussen donderdagavond 19.00 uur en vrijdagochtend 08.30 uur is uit de tuin bij een woning aan de Zuidweg in Zonnemaire een zogenaamde 'automower' weggenomen.


Een automower is een grasmaaier die uit zichzelf het gras maait. Als de maaier leeg is rijdt het apparaat vanzelf naar een oplaadstation. Ook het oplaadstation, wat ter voorkoming van diefstal in beton gegoten was, is weggenomen.

De maaier en het daarbij behorende oplaadstation hebben een totale waarde van enkele duizenden euro's.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W (17-4-2009 om 23:29)
Laat ze gewoon met hun poten van andermans spullen afblijven!! hopelijk krijgen ze als ze gepakt worden levenslang !!
K (17-4-2009 om 17:12)
Even een tip zorg dat dieven uw dure spullen niet zien en de mower kan ook uitgezet worden en dan binnen in huis opgeborgen worden en de volgende dag weer buiten gezet worden om het gras te maaien, of nog makkelijker maai met een gewone grasmaaier,die zijn zo duur niet en daar lopen dieven voorbij
Cookie-instellingen beheren