Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Vrouw mishandeld in horecabedrijf

Toegevoegd: 17-04-2009, 16.55 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - In een horecabedrijf op de Oude Vismarkt in Goes is vrijdag omstreeks 03.00 uur een 21-jarige vrouw uit die plaats diverse keren geslagen door een andere bezoekster.


Deze vrouw viel enkele vrienden van de 21-jarige lastig. Toen de 21-jarige de vrouw hierop aansprak werd ze diverse keren geslagen. De 21-jarige liep o.a. een gekneusde hand, een tand door haar lip en diverse krauwen en bulten op.

Ze heeft aangifte gedaan van mishandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vonck (18-4-2009 om 18:55)
Het is weer lekker gezellig in Goes de afgelopen weken. Net als afgelopen week.. Jammer dat je van deze *** last moet hebben op het moment dat je zelf na een gezellige avond naar huis wilt gaan.
Pippa (18-4-2009 om 14:59)
Je kunt tegenwoordig niets meer zeggen of een opmerking plaatsen,het word gelijk gezien als een aanval.
Dooms (18-4-2009 om 10:57)
Ze zouden beter wat minder drinken, als ze weten dat ze zulke dingen gaan doen als, ze teveel drank op hebben.Ik hoop dat die trut een flinke schade vergoeding moet betalen en de volgende keer eerst eens nadenkt voordat ze zoiets doet. Zo verpesten ze wel een leuke avond van iemand anders.
Stapper (18-4-2009 om 08:09)
Onderschat het drugsgebruik bij de jongeren niet, drank en drugs samen kan een sterke vorm van agressiviteit veroorzaken. Er wordt tegenwoordig net zo makkelijk een lijntje weggesnoven dan dat er een glas bier wordt gedronken. De hele taboo omtrent drugs is bijna helemaal verdwenen.
Smoker (18-4-2009 om 01:02)
Wat je zegt... Drank maakt meer kapot dan je lief is .... Daarop mijn antwoord een te vrede blower is geen onrust stoker...
Francois Hoogstrate (18-4-2009 om 00:28)
Mensen die communicatief niet vaardig zijn praten liever met hun vuisten, dat is een zwakte! Mensen die dronken zijn daar ga ik iig niet mee in discussie want die zijn die vaardigheid al ver voorbij in negatieve zin.
Cookie-instellingen beheren