Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 37 km

Vissers op de bon in binnenwateren

Toegevoegd: 19-04-2009, 15.57 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie Zeeland heeft zaterdag op Walcheren gecontroleerd op de visserijwet. Er werden diverse bekeuringen uitgeschreven.


De controles vonden plaats tussen 16.00 en 22.00 uur bij diverse binnenwateren. Aan de Laurens Stommesweg in Middelburg werden twee personen bekeurd die aan het vissen waren zonder vergunning.

In Vlissingen werden de wateren in het Nollebos gecontroleerd. Er werden geen vissers aangetroffen die in overtreding waren. Aan de boulevard werden drie vissers gecontroleerd, 1 van hen kreeg een bekeuring voor het in bezit hebben van ondermaatse zeebaars.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rob (19-4-2009 om 22:13)
Jammer dat ik dit soort stukjes niet zie over de beroepsvisserij. Hoop dat deze ook eens zwaar bekeurd worden op ondermaatse vis en verboden visnetten.
Cookie-instellingen beheren