Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie doet onderzoek naar vechtpartijen

Toegevoegd: 19-04-2009, 20.46 uur
Door: Manfred Berrevoets
SINT ANNALAND - In de afgelopen weekenden vonden in Sint Annaland diverse vechtpartijen plaats. De politie is naar aanleiding hiervan een onderzoek gestart.

Er zijn geregeld vechtpartijen tussen verschillende groepen jongeren uit Sint Annaland en Sint Philipsland. Naar aanleiding hiervan is de politie Zeeland een onderzoek gestart en zijn zaterdag twee 19-jarigen en een 23-jarige uit de gemeente Tholen aangehouden


Na verhoor zijn de jongens in verzekering gesteld. Volgens de politie is het onderzoek nog niet afgerond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eiland bewoner (20-4-2009 om 22:41)
Dit is niet alleen van deze tijd ,maar dat is al jaren zo!! Moet daar nu in eens onderzoek voor komen?
Anoniempje (20-4-2009 om 10:33)
Daarom ga ik daar ook niet meer uit, omdat het toch meestal vechten wordt. Jammer voor de horeca aldaar, hun klopen zo klanten mis. Strenger optreden inderdaad, als je de klanten nog wilt behouden.
Anoniem (19-4-2009 om 23:06)
Dit had veel eerder moeten gebeuren, het loopt de spuigaten uit, er zijn zelfs mensen die een avondje stappen ervoor laten schieten. Het zou ook een handje helpen als de uitbater eens wat strenger op zou treden. Vechten=toegang weigeren, zou een hoop klanten terug halen en de gezelligheid erbij!
Cookie-instellingen beheren