Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
93 files van totaal 332 km

Trucker rijdt over Stationsbrug Middelburg

Toegevoegd: 22-04-2009, 17.15 uur
Door: Dalí Moerings
MIDDELBURG - De politie heeft dinsdagavond een vrachtwagenchauffeur bekeurd omdat hij met zijn te zwaar beladen vrachtauto over de Stationsbrug reed. Deze brug is verboden voor vrachtwagens. 


De vrachtauto van de man had een gewicht van 5.020 kilo terwijl een totaal van 3.500 kilo is toegestaan. Dit is overschrijding van 45 procent. Hoe hoog het uiteindelijke boetebedrag zal zijn, wordt uiteindelijk bepaald door de officier van justitie.

Op 9 april bekeurde de politie op dezelfde brug ook al een trucker. Toen werd alleen een boete uitgedeeld voor het rijden op een niet daarvoor bestemd weggedeelte.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kadett-freak (25-4-2009 om 09:49)
Het ligt niet alleen aan de vrachtwagens cq bussen, de fietsers vliegen ook als een stel gekke voor je auto, vooral de jongeren. laat ze dat maar eens aanpakken 2 aan 2 niet 4 aan 4 rijden. Vandaag of morgen word er 1 geschept door een auto en dan mogen de auto`s er ook niet meer over.
Trucker (22-4-2009 om 20:28)
Dit is zo triest hebben ze niks beters tedoen dan `s avond een vrachtwagen bekeur op de brug! Vroeger reden er ook vrachtwagens over en bussen!
W vreeke (22-4-2009 om 19:32)
De afgelopen week heb ik zeker 7 vrachtwagens gezien die over de brug gaan vooral rond 10 uur
Trucker (22-4-2009 om 19:15)
Triest hoor een beroepschauffeur bekeuren net of die vrachtwagen zo gevaarlijk is op de brug moet je is kijken naar de bussen hoe die als gekken over de brug vliegen ga die lekker lastig vallen !!
Cookie-instellingen beheren