Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Weer scholiere in coma door drank

Toegevoegd: 24-04-2009, 14.10 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De Walcherse middelbare scholen zijn opnieuw opgeschrikt door een geval van een vmbo-leerlinge die zo veel alcohol had genuttigd dat ze buiten bewustzijn raakte.


Speciaal voor leerlingen van het Scheldemond College was er een eindexamenparty georganiseerd in discotheek De Hooizolder in Westkapelle. Rond kwart voor elf vertrokken de leerlingen per bus bij het schoolgebouw aan het Weijevlietplein in Vlissingen.

Toen de bussen bijna wilden vertrekken naar de Hooizolder bleek echter dat één leerlinge zo veel had gedronken dat ze buiten bewustzijn was geraakt. Het meisje lag bewusteloos op de grond en werd met een ambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen vervoerd. Over haar huidige toestand is niets bekend.
 
Lees verder, klik hier!


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maaktnietuit (26-4-2009 om 16:20)
Beetje stom om zo veel te drinken, maar in dit geval kan de school er niks aan doen. Ouders kunnen er ook niks aan veranderen, hun zijn er niet bij, en die ouders hebben vast wel wat verteld over wat alcohol met je lichaam doet. Verantwoording ligt als je het mij vraagt gewoon bij het meisje zelf.
Crb (26-4-2009 om 14:32)
Het is een leuk voorstel om de jeugd beter op elkaar te laten passen en daar ligt nou het probleem. Ze vinden het allemaal een grote grap, denkt dat men weet waar grenzen liggen op die leeftijd, net als met sex,men heeft GEEN idee al denken ze op die leeftijd volwassen te zijn en alles te weten.
Karin ( moeder van 2 tieners ) (26-4-2009 om 11:56)
Jaja dat meisje heeft geluk..Hoe dom kun je zijn maar goed hopelijk leert ze hiervan en snappen haar vriendinnen nu dat dit dus NIET kan.. Stel je eens voor wat er zou gebeurt zijn als er eens niet iemand bij was? Weetje hoeveel meiden er zo worden verkracht en misbruikt ? DENK EENS NA WAT JE DOET
Chill (26-4-2009 om 03:37)
Wat een misselijke reacties, zijn jullie niet jong geweest? Vanwaar die haat? Alcohol is heel heftig spul, naar mijn mening behoort het tot hard drugs. Denk dat mevrouw haar lesje wel heeft geleerd.
R (25-4-2009 om 23:47)
Erg slechte zaak dit. onbegrijpelijk. hoop dat dit een leer moment is !!! alcohol afschaffen bij dit soort feesten.
Moppie (25-4-2009 om 23:10)
Verdiende loon, de ouders moeten eens beter op hun kinderen letten en ze op die jonge leeftijd niet weg laten gaan.
Cookie-instellingen beheren