Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 36 km

Politie vordert twee rijbewijzen in

Toegevoegd: 26-04-2009, 22.54 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft zondagmiddag en -avond de rijbewijzen van twee automobilisten ingevorderd.


Rond 17.45 uur werd op de Werrilaan in 's-Heerenhoek een 66-jarige automobilist uit de gemeente Borsele aan de kant gezet. Hij bleek 3,6 keer te veel gedronken te hebben. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. De man kreeg een rijverbod van 10 uur. Zijn rijbewijs werd ter plekke ingevorderd.

Op de Rondweg in Sluis werd rond 20.00 uur een hardrijder betrapt. Een 42-jarige automobilist uit het Belgische Sint Margriete reed met een gecorrigeerde snelheid van 165 kilometer per uur over de weg. De maximumsnelheid ter plekke is echter 80 kilometer per uur. Ook deze bestuurder kreeg een proces-verbaal. Ook van deze man werd het rijbewijs ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (27-4-2009 om 00:56)
@Ronald, beetje overtrokken reactie van jezelf, vind je ook niet? Er zijn geen gewonden gevallen (gelukkig) dus over doodslag of pogingen tot kun je helemaal niet spreken.
Ronald (26-4-2009 om 23:18)
Poging tot doodslag. Dit zijn geen kleine overtredingen meer.
Cookie-instellingen beheren