Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 153 km

Belgische vrouw beroofd van tas

Toegevoegd: 04-05-2009, 09.47 uur
Door: Laurens Jobse
HULST - Op een parkeerplaats op het Havenfort in Hulst is zaterdag tussen 13.00 en 13.15 uur een 68-jarige vrouw uit Ekeren (B) van haar tas beroofd.


De vrouw liep achter haar rollator. In het mandje van de rollator lag haar tas. Onverwachts kreeg zij een duw, waardoor de rollator omviel. De vrouw kon zichzelf nog net staande houden. De tas werd door een manspersoon uit het mandje weggegrist. Hij ging er daarna op een fiets vandoor in de richting van het park.

In de tas zaten een portemonnee met persoonlijke papieren, enkele tientallen euro's, sleutels en kleding.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
..ik (4-5-2009 om 17:16)
Daar kan ik echt niet tegen hoe haal je het in je hoofd om dat te doen bij een weerloos iemand.
Elise (4-5-2009 om 16:47)
Wat zal die berover zich geweldig vinden zeg, een weerloze vrouw beroven. Nou ik zou hem nog flinker vinden als hij die tas ongeschonden terugbezorgt. Je moet je toch doodschamen, je durft toch de straat niet meer op als je achter een rollator loopt. Ongelovelijk, maar mensen let op!
Anja (4-5-2009 om 16:32)
Hulpeloze vrouwen beroven.... Hoe diep ben je dan gezonken.
Cookie-instellingen beheren