Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
128 files van totaal 488 km

Twee auto's opengebroken in Vlissingen

Toegevoegd: 06-05-2009, 17.13 uur
Door: Jan-Willem Kempeneers

VLISSINGEN - Onbekenden hebben dinsdag in Vlissingen ingebroken in twee personenauto’s. Uit beide auto’s zijn enkele spullen meegenomen.


Een van de auto’s stond dinsdagmorgen geparkeerd in de Kenau Hasselaarstraat. Uit dit voertuig is tussen 9:00 en 12:00 uur door onbekenden een navigatiesysteem weggenomen.

De andere inbraak vond in de nacht van dinsdag op woensdag plaats. Uit een auto in de Willem Klooslaan werd eveneens een navigatiesysteem gestolen. Ook is uit dit voertuig een kilometerteller ontvreemd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gianna (7-5-2009 om 09:43)
@Dennis - dan vraag ik me af hoe je toch weet dat hij gevonden is....
Niek (7-5-2009 om 08:50)
Mensen leren het geloof ik nooit, navigaties horen niet in de auto achter te blijven. Het is bekend dat het gewilde voorwerpen zijn. Blijft natuurlijk zo dat je van andermans spullen af moet blijven.
Dennis (6-5-2009 om 17:45)
Je kunt wel aangifte doen hoor, en een lijstje maken van wat kapot is en wat je kwijt bent, maar de politie doet echt helemaal niets, ik had het ook, mijn portemonnee was teruggevonden met mijn naam en telefoonnummer erin het was te veel om mij dat even te laten weten.
Cookie-instellingen beheren