Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhouding bij hennepkwekerij Axel

Toegevoegd: 06-05-2009, 17.15 uur
Door: Jan-Willem Kempeneers

AXEL - De politie heeft in een woning in Axel dinsdagochtend een hennepkwekerij aangetroffen. Een 51-jarige Terneuzenaar is aangehouden.


In de woning aan de Marijkestraat in Axel trof de politie totaal 397 planten aan. De planten stonden verspreid in drie verschillende ruimtes. Volgens de politie werd de stroom illegaal buiten de meter om afgetapt.

In de woning werd een 51-jarige man uit de gemeente Terneuzen aangetroffen welke is aangehouden. Ook werd in het pand een alarmrevolver aangetroffen. De gemeente heeft de kwekerij dinsdag ontruimd. De eigenaar had overigens de twijfelachtige eer om de 30e hennepkwekerij te hebben die dit jaar werd opgerold.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren