Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
69 files van totaal 266 km

Middelbrand in woning Gildestraat Kapelle

Toegevoegd: 01-01-2006, 05.19 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

BIEZELINGE - In het Zuid-Bevelandse Biezelinge heeft in de nacht van zaterdag op zondag een middelbrand gewoed.

Rond kwart voor twee kwam bij de Zeeuwse alarmcentrale de melding binnen dat er een binnenbrand woedde in een woning aan de Gildenstraat in Biezelinge. Daarop werd de tankautospuit 4742 van de post Kapelle onder prioriteit één ter plaatse gevraagd.

Toen de brandweer ter plaatse kwam bleek dat de brand woedde op de benedenverdieping. Omdat niet duidelijk was of er mogelijk nog slachtoffers in het pand zouden zijn gaf de bevelvoerder van de tankautospuit uit Kapelle het sein "middelbrand".

Dit zorgde voor de inzet van een tweede tankautospuit, de 4734 van de post 's-Gravenpolder. Ook werd uit voorzorg de ambulance 19103 van de post Goes met spoed ter plaatse gestuurd. Gelukkig bleek dat niemand zich meer in het pand bevond.

De brandweer heeft de brand geblust met twee stralen hoge druk. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. De brand heeft voor forse schade gezorgd in de hele woning.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren