Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 89 km

Grote controle recreatieverkeer

Toegevoegd: 31-05-2009, 16.10 uur
Door: Roland de Jong
BRUINISSE - De politie heeft vrijdag op de Grevelingendam samen met de Belastingdienst en de Douane een recreatieverkeerscontrole gehouden.


Nabij Bruinisse werden tussen 15.00 en 21.30 uur onder meer boetes uitgedeeld voor het niet kunnen tonen van het rijbewijs, het rijden zonder rijbewijs, het ontbreken van een (goede) losbreekreminrichting en het rijden zonder gordel.

Er waren ook mensen die geen geldige APK meer hadden en ook waren er waren niet alle voertuigen voorzien van opzetspiegels en werkende remlichten bij aanhangers. Verder waren er overbeladen aanhangwagens en probeerde iemand een te zware aanhangwagen te trekken.

Tijdens de controle werd ook gecontroleerd op het gebruik van rode diesel en het niet hebben voldaan van de BPM. Hierbij werden geen overtredingen geconstateerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rens (2-6-2009 om 10:07)
Danny@ er bestaat ook nog zo iets als haalplicht. dit betekend kort: als je iets niet weet haal je de info! ook over belading,losbreek reminrichting ,apk verplichtingen enz. We leven niet meer in de verzorgingsstaat van de jaren 70. Zorg dat je zaakjes in orde zijn is er niks aan de hand.
Jaap Mytilus (1-6-2009 om 18:47)
Peterdw, ga voortaan gewoon lekker naar Friesland of Limburg op vakantie. Alleen al met jouw onzinnige gedachtegoed te verdedigen en vervolgens niet meer terug te keren lever jij een serieuze bijdrage aan de bestrijding van het afgrijselijke dodental op het wegennet in Zeeland!
Jeroen (1-6-2009 om 14:42)
Prima actie van de Politie en de belastingdienst, zouden ze wat mij betreft dagelijks mogen uitvoeren. En voor de klagers onder ons, zorg gewoon dat je zaakjes in orde zijn. Dan heb je niets te vrezen en kan je met een schoon geweten van onze provincie genieten. Zoniet, blijf dan lekker thuis.
Fietsertje (1-6-2009 om 12:10)
En waarom zou een ondernemer wel vet op de toeristen mogen verdienen en de politie niet? Ze hebben zich maar gewoon aan de hier geldende regels te houden . Ze zouden veel meer en op vele andere zaken moeten controleren , als fietser ben je zelfs op de fietspaden niet veilig met deze toeristen.
Boris (1-6-2009 om 11:40)
Danny@ Ja maar als ieder zich nou eens aan de regeltjes houd hier in nederland hoef je de staatskas ook niet te spekken dus gewoon zorgen dat alles in orde is als je op weg gaat (en niet alleen op vakantie )
Danny (1-6-2009 om 11:25)
@ dara: je hebt helemaal gelijk,maar ze zouden ook eens kunnen proberen deze mensen te adviseren over belading e.d,ipv gelijk het bonnenboekje te trekken. Nee zodra je hier in nederland oom agent tegen komt weet je 99% zeker dat het je geld gaat kosten.
Cookie-instellingen beheren