Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Beginnend bestuurder drinkt te veel

Toegevoegd: 04-06-2009, 09.05 uur
Door: Manfred Berrevoets
HULST - De politie heeft vannacht het rijbewijs ingevorderd van een 22-jarige man uit de gemeente Hulst wegens het rijden onder invloed.


De man reed om 02.55 uur over de Stationsweg in Hulst toen hij werd gecontroleerd door de politie. Hij moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij vijf keer teveel had gedronken.

De man was net drie maanden in het bezit van zijn rijbewijs wat hij gelijk achter kon laten op het politiebureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (5-6-2009 om 10:29)
Reken maar dat deze jongen een flinke boete krijgt, en een rijontzegging. Hopelijk leert hij er van. Rijbewijs niet teruggeven is absurd. Mensen zouden eens een beetje beter moeten nadenken. Of hebben jullie nooit iets fout gedaan?
Bart (5-6-2009 om 08:20)
Niet gelijk denke dat die stom dronke was omdat die 5x de limiet heeft gezopen. Dat is gewoon als beginnend bestuurder 5 biertjes. Rijbewijs nooit meer terug geven is veel te streng
Mario (4-6-2009 om 18:34)
Vijf keer de limiet! Als het aan mij ligt schopt deze dronkelap het nooit verder dan beginnend bestuurder. Je moet de samenleving tegen dit soort types kunnen beschermen. Hoeveel kansen krijgt hij nog? En hoeveel z'n mogelijke toekomstige slachtoffers? Misschien wel iemand uit uw naaste omgeving!
Wies (4-6-2009 om 09:58)
Rijbewijs niet meer terug geven
Simone (4-6-2009 om 09:26)
Dan wel je toch hartstikke lomp als je zoiets doet? Dom dom dom je moet er toch niet aan denken dat er een ernstig ongeluk zou gebeuren waarbij een ander het slachtoffer zou worden? Teveel drinken is nooit goed ook als je niet achter het stuur zit.
Cookie-instellingen beheren